Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ : ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ

Του
ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΗ Η ΕΠΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΒΟΛΗΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.


Μιλώντας χθες με τον δήμαρχο Κύριο Πνευματικό για το φλέγον θέμα των σκουπιδιών και αυτό με αφορμή την επίσκεψή του στον περιφερειάρχη Κύριο Αγγελόπουλο. Βλέπετε από τον Μάρτιο ακούμε για τοποθέτηση του δεματοποιητή και ακόμη δεν τον έχουμε δει και αυτό γιατί κανείς δεν τον θέλει στο τόπο του, τι να γίνει ρε παιδιά το δρομολόγιο για το φεγγάρι δεν έγινε ακόμη. Ξεκινήσαμε για το βιολογικό στον Ισθμό επενέβη η αρχαιολογία και το απαγόρευσε, μεταχρονολογημένη ευαισθησία.
Πάμε σε δύο ακόμη μέρη βγήκαν όπλα αναγκάζοντας τον γενικό να κάνει πίσω. Με τα λίγα που γνωρίζω έχει βρεθεί τόπος και μάλιστα έρημος από σπίτια-ανθρώπους και αγρίμια, κάποιοι το έμαθαν και προκειμένου να εκμεταλλευτούν την επόμενη ψήφο άρχισαν τα γνωστά παιχνίδια, χωρίς να αναλογίζονται ευθύνες, πρόστιμα, άλλα και χωρίς να έχουν άμεση πρόταση. Απλά βγαίνουν και δίνουν λύσεις πενταετίας όμως τα σκουπίδια τρέχουν και με κόπο και ιδρώτα μαζεύονται καθημερινά. Εδώ να τονίσω ότι ο δήμαρχος πήρε θέση και για το πεδίο βολής λέγοντας ότι στο πρόγραμμά μας μιλούσαμε για κλείσιμο και ανάπλαση του πεδίου και αυτό θα πράξουμε, τώρα αν κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην πόλη ας συνεχίσουν το έργο της παραπληροφόρησης. Επανέρχομαι λέγοντας ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική από όλους μας , ο δεματοποιητής δεν είναι μπαμπούλας και όποιος θέλει μπορεί να επισκεφθεί διάφορα μέρη στην Πελοπόννησο για να έχει ιδία γνώμη. Σε τελική ανάλυση είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε τα 35.000 ευρώ ημερησίως και ξέρετε δεν τα πληρώνει ο δήμαρχος ή οι αντίπαλοί τους τα πληρώνουμε όλοι εμείς. Ο Αλέκος πάντως μας είπε όποια και αν είναι η απόφαση της περιφέρειας που θα βρίσκεται στα όρια του Δήμου Κορινθίων (εκτός πεδίου βολής) τον βρίσκει σύμφωνο.
Κλείνοντας για μια φορά ακόμη για όσους έχουν διαφορετική αλλά άμεση και εμπεριστατωμένη λύση που θα μας γλιτώσει αύριο το πρωί από τα σκουπίδια και τα πρόστιμα περιμένουμε να την προβάλουμε, όχι όμως για ολοκληρωμένη διαχείριση γιατί μιλάνε για πενταετία, αυτή την γνωρίζουμε όλοι, αν φταίνε οι δήμαρχοι και σε αυτό; Σαφώς κανείς δεν το αρνείται, τώρα όμως θέλουμε λύση και όχι ευχολόγια και κατάρες. Το έχω ξαναγράψει ο Νίκος Αγγελόπουλος το βρήκε το πρόβλημα και παρά τις απόψεις Βαβέλ από τους δημάρχους έδωσε πολλές ευκαιρίες και λύσεις, κάποτε πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσετε τι θέλετε ο κόσμος περιμένει, να φύγουν τα σκουπίδια από τον δρόμο του, γιατί μην γελιόμαστε όσο και να προσπαθεί ο Μελέτης τα είκοσι αυτοκίνητα καθημερινά δεν μαζεύονται . Εγώ σας το ξαναλέω βρείτε λύση αύριο, διαφορετικά όλοι θα την εισπράξετε την οργή του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: