Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Γράφει
η Χριστίνα Τσιορωτά

-Αποτίμησε το αποτέλεσμα των εκλογών και… σχεδίασε την επόμενη μέρα
- «Θα πείσουμε τους πολίτες πως… μπορούμε!»


Αναστάσης Παπαληγούρας – Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας
«Να γίνουμε καλύτεροι… επικοινωνιακά!»

«Ο λαός κάνει μπάνια εμείς όμως πρέπει να δουλεύουμε. Δεν θα είναι πολλές οι διακοπές μας είναι αλήθεια , όσο όμως ελεύθερο χρόνο θα έχω θα είμαι στην Κορινθία, στον τόπο μου., έτσι και σήμερα είμαι εδώ στην Κόρινθο έχουμε της σύσκεψη της ΝΟΔΕ και έχω την ελπίδα πως τέτοιες συσκέψεις , τέτοιες δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών της παράταξης μας είναι χρήσιμες έτσι ώστε να εντοπίσουμε τις ανάγκες να διαπιστώσουμε αν ανταποκρινόμαστε σε αυτές. Εκεί που υπάρχουν ελλείμματα ή λάθη ή παραλείψεις να επιχειρήσουμε να τις ξεπεράσουμε άλλωστε μόνο στα νεκροταφεία είναι που δεν γίνονται λάθη. Θετικό είναι το γεγονός πως βρισκόμαστε, να μην χαλαρώσουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά συστηματικά να προβάλουμε το κυβερνητικό έργο διότι κακά τα ψέματα ένα από τα σοβαρά προβλήματα είναι ακριβώς η αδυναμία να επικοινωνήσουμε , να μοιραστούμε με τον κόσμο , το έργο το οποίο έχει γίνει , τα προβλήματα που καλούμαστε ν αντιμετωπίσουμε, τα διλήμματα στα οποία είμαστε μπροστά. Θεωρώ αν πράγματι επιτύχουμε μια καλύτερη επικοινωνία με τον κόσμο μας θα έχουμε τελικά και καλύτερη πολιτική τύχη.

Αθηνά Κόρκα – Βουλευτής Κορινθίας
«Συνεδριάζουμε για να συζητήσουμε»

«Είμαστε υποχρεωμένοι να μην ησυχάζουμε και να συμμετέχουμε σε όλα γι αυτό και είμαστε εδώ σήμερα, όλα τα κομματικά στελέχη, οι βουλευτές , οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης μαζί με την κομματική μας οργάνωση ώστε σαν Ν.Δ να συζητήσουμε τα περαιτέρω, την γραμμή πλεύσης για το τι πρέπει να κάνουμε. Δεν πιστεύω πως ο λόγος είναι πως πάμε για εκλογές, δεν πιστεύω πως πάμε και δεν θα συμμετέχω σ αυτό το παιχνίδι της αξιωματικής αντιπολίτευση η οποία μονίμως από τον Οκτώβρη του 2007, συνεδριάζουμε γιατί υπάρχουν ζητήματα, η παράταξη πρέπει να προχωρήσει και εδώ στο νομό μας . πρέπει να συζητάμε και όχι απόλυτα την προεκλογική περίοδο! »

Κώστας Κόλλιας – Βουλευτής Κορινθίας
«Θα καταφέρουμε να πείσουμε τους πολίτες»

«Η Ν.Δ δεν ηρεμεί ούτε και το καλοκαίρι, έχουμε αναπτύξει μια πολύ μεγάλη δραστηριότητα σε όλα τα μέτωπα, στον οικονομικό , στον κοινωνικό , στην Παιδεία. Πολλά και σημαντικά νομοσχέδια είναι σε συζήτηση και πιστεύουμε πως μέχρι το τέλος της θητείας μας θα καταφέρουμε ν ανατρέψουμε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και να πείσουμε τους πολίτες . έχουμε ένα πρωθυπουργό ο οποίος βάζει το συμφέρον του τόπου πάνω απ όλα, ένας πρωθυπουργός που έχει την εμπιστοσύνη του λαού και πιστεύουμε πως με τη δουλειά που έχουμε κάνει και θα κάνουμε , θα δείξουμε πως είμαστε σε θέση ν ανταποκριθούμε στις ανάγκες του τόπου, ο λαός θα μας δώσει και πάλι την εντολή στο τέλος της 4ετίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: