Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ: ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

του
Νίκου Νικολόπουλου


ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ .ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.


Στη χθεσινή τηλεοπτική μου εκπομπή με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κο Κόλλια είπαμε σίγουρα πολλά και ενδιαφέροντα, όμως δύο απαντήσεις του θα έλεγα ήταν κατά την προσωπική μου άποψη το καλύτερο που βγήκε προς τα έξω. Ο Κώστας Κόλλιας αν και νέος βουλευτής θα μπορούσε να μασήσει τα λόγια του και να απαντήσει με μισόλογα , βλέπετε οι κακές γλώσσες πάντα παραμονεύουν και μεταφέρουν παντού, τα λεγόμενα του καθενός και αρκετές φορές παραλλαγμένα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Βουλευτά, ο ρόλος σας (όχι μόνο του ίδιου αλλά όλων) στη Βουλή είναι υποβαθμισμένος, πηγαίνετε ψηφίζετε ότι σας σερβίρουν οι υπουργοί, λόγω κομματικής γραμμής και πάτε σπίτια σας.
Όχι δεν είναι έτσι, πριν φτάσει ένα νομοσχέδιο για ψήφιση υπάρχουν επιτροπές, εκεί γίνονται μάχες πραγματικές, εκεί πάνω από όλα υπάρχουν συζητήσεις και αλλαγές επί αλλαγών και όλοι οι βουλευτές πάνω από όλα βάζουμε τα προβλήματα των πολιτών και των ανθρώπων που μας στηρίζουν και μας στείλανε στη Βουλή για να στηρίζουμε τις δίκαιες και νόμιμες απαιτήσεις τους. Ναι είμαστε βουλευτές κάποιου κόμματος αλλά στη βουλή μας έστειλε ο λαός και πρέπει να τον τιμούμε.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Κόλλια, πως μπορείτε να δέχεστε στα ψηφοδέλτια πρόσωπα που θεωρητικά έστω φέρονται ανακατεμένοι σε σκάνδαλα και ξέρετε μη μου πείτε ότι ο λαός αποφασίζει ας μη τους ψηφίσει γιατί τα Μ.Μ.Ε. μπορούν να πάρουν τον χειρότερο πες-πες θα μας πείσουν να τον ξαναψηφίσουμε και να τον κάνουμε ήρωα. Διαφωνώ κάθετα με το να μπει κάποιο τέτοιο πρόσωπο στα ψηφοδέλτια, αυτοί που είναι ανακατεμένοι σε σκάνδαλα πρέπει να απομακρυνθούν Αμέσως η πολιτική θέλει νέα πρόσωπα φρέσκα από ιδέες για το μέλλον του τόπου μας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να βάζουμε σε δίλημμα το λαό. Κλείνοντας τον ρώτησα αν θα τον ενδιέφερε η Δημαρχεία της Κορίνθου, όχι δεν είμαι από αυτούς που όπου βρω ανοιχτή πόρτα να μπαίνω , σίγουρα ένας μητροπολιτικός δήμος , θα με ενδιέφερε, αλλά προς το παρόν είμαι βουλευτής της Ν.Δ. και αγωνίζομαι μαζί με τον Κώστα Καραμανλή για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας, αλλά και προσωπικά εγώ για την Κορινθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: