Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ

-Τοποθετήθηκαν κολωνάκια από το δήμο
-Ακολουθούν οι Εθν. Ανεξαρτησίας κ Απ. Παύλου


Τέλος στο πάρκινγκ από χτες στην οδό Δαμασκηνού , μια από τις πιο επιβαρημένες οδούς της Κορίνθου , δεδομένου ότι αποτελεί είσοδο και έξοδο πόλης. Η λειτουργία ειδικά τώρα το καλοκαίρι τόσο των καταστημάτων καφέ όσο και φαγητού αποτελούσε για πολλούς αιτία να διπλοπαρκάρουν επί της οδού και όχι για λίγα λεπτά. Το κομφούζιο καθημερινό ενώ και ο κίνδυνος ατυχήματος υπαρκτός

«Μπήκαν κολωνάκια!»

Σ αυτήν την κατάσταση του παραλόγου ο δήμος έβαλε τέλος χτες το πρωί. Τοποθέτησε πορτοκαλί κολωνάκια σε απόσταση 90 πόντων απο το πεζοδρόμιο του δημοτικού θεάτρου γεγονός που πια δεν επιτρέπει σε κανένα όχημα να σταθμεύσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο δίχως να «κολλήσει» την κίνηση της οδού. «Βάζουμε κολωνάκια για να διευκολύνουμε την κυκλοφορία στην οδός Δαμασκηνού, από εκεί ξεκίνησε το έργο . δεν πρέπει να γίνεται αυτό το χάος με τα διπλοπαρκαρισμένα. Ξεκινήσαμε από την Δαμασκηνού , μπήκαν κολωνάκια από τη στρατιωτική λέσχη έως και το δημοτικό θέατρο» αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Περόγαμβρος.

«Ακολουθούν 3 ακόμα οδοί»

Το έργο δεν ολοκληρώνεται με την οδό Δαμασκηνού. Κολωνάκια θα μπουν στην Εθνικής Ανεξαρτησίας, στην Αποστόλου Παύλου και στην Λεωφόρο Κορίνθου. « Θα τοποθετηθούν κολωνάκια και όπου αλλού χρειαστεί για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Έχουμε κρίνει πως οι δρόμοι με πολύ κίνηση είναι αυτές γι αυτό και μπαίνουν εκεί πρώτα , στο μέλλον θα δούμε. Αν πετύχει θα επεκταθεί. Στην άλλη πλευρά του δρόμου δεν θα μπει. Αλλά στην μέση έτσι ώστε να υπάρχει μια λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Θέλουμε να κατευθύνουμε τα αυτοκίνητα προ στα πάρκινγκ. Δεν είναι μακριά τα πάρκινγκ , έτσι γίνεται σε όλες τις πόλεις, ας περπατήσουμε και λίγο!»

«Και η γκρίνια είναι στο πρόγραμμα»

«Θέλουμε να γίνουμε Ευρωπαίοι αλλά Ευρωπαίοι Έλληνες δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει να κατανοήσουμε πως πρέπει να συμμορφωθούμε και να πηγαίνουμε τα αυτοκίνητά μας στα πάρκινγκ. Πρέπει να σεβαστούμε κάποια πράγματα άλλωστε και τα καταστήματα δεν θέλουν το κομφούζιο αυτό. Δεν είναι δυνατόν να πίνεις καφέ και να έχει παρκαρισμένο μπροστά σου ακριβώς το αυτοκίνητο σου. Πήγανέ το στο πάρκινγκ και απόλαυσε όση ώρα θέλεις τον καφέ σου χωρίς να ενοχλείς και κανέναν άλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: