Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΤΡΙΠΟΛΗΣ... Έξοδος για γερά νεύρα !

Της
Χριστίνας Τσιορωτά

16 χιλιόμετρα κάνουν τη ζωή των οδηγών δύσκολη στο κομμάτι Κόρινθος – Τρίπολη. Τα έργα που εκτελούνται στο δρόμο και έχουν χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης το 2010 μετατρέπουν την κίνηση των οδηγών σε μαρτύριο. Ειδικά τις ημέρες αυτές που η κίνηση λόγω αδειών αυξάνει η κατάσταση είναι τραγική. Η ταχύτητα είναι μειωμένη λόγω της μιας λωρίδας κυκλοφορίας και η υπομονή; Σίγουρα συνοδηγός για εκείνους που επιλέγουν την Πελοπόννησο ως προορισμό. Άλλωστε δεν είναι και λίγο να χρειάζεσαι ακόμα και 1,30 ώρα για μια απόσταση 10 χιλιομέτρων!

Μπρος στα … έργα τι είναι η ταλαιπωρία!

Τα βάσανα των οδηγών όμως δεν τελειώνουν στην Τρίπολη. Έργα εκτελούνται και στο κομμάτι Τρίπολη – Καλαμάτας ,σε μήκος 12,5 χιλιομέτρων, αλλά και στο κομμάτι Σπάρτη – Λεύκτρο, σε μήκος 48 χιλιομέτρων.

Έκτακτα μέτρα από τη Δευτέρα

Από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη 6 Αυγούστου, αλλά και το διήμερο Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Αυγούστου, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου (στην κατεύθυνση προς Αθήνα) στο ύψος τού κόμβου της Πάχης Μεγάρων όπου θα γίνουν έργα για την τοποθέτηση προκατασκευασμένων δοκών. Τα έργα θα εκτελούνται από τις 10 βράδυ έως τις 6 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: