Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ: ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

του
Νίκου Νικολόπουλου


ΕΞΗ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Κατά την άποψή μου ο ομορφότερος παραλιακός δήμος του νομού είναι το Ξυλόκαστρο, τα διαθέτει όλα, βουνό, θάλασσα, παραλίες από τις ωραιότερες και το σημαντικό, όλες με γαλάζια σημαία έτσι για σας που πάτε για μπάνιο εκεί, έξη παραλίες με σημαία, ούτε τα νησιά του ειρηνικού δεν έχουν τόσες πολλές, όμως το σημείο αναφοράς του δήμου, ο Πευκιάς τρία χιλιόμετρα με δάσος από πεύκα μέσα στη θάλασσα .Συνεχίζοντας το οδοιπορικό των δημάρχων , μίλησα με τον Αντώνη Κλαδούχο για τα καλά και κακά του δήμου.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι γίνεται με το πρόβλημα της ασθένειας των πεύκων;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Νομίζω ότι το προλάβαμε και είμαστε σε καλό δρόμο, αφού πλύναμε όλα τα δένδρα βάλαμε παντού ένα ειδικό αυτοκόλλητο που συλλαμβάνει τα έντομα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας απασχολήσει ξανά.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Δήμαρχε, με νεράκι τι γίνεται; Θα έχετε πρόβλημα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα σε όλο το δήμο και για όλο το καλοκαίρι που ο πληθυσμός μας πολλαπλασιάζεται ιδιαίτερα το καλοκαίρι, εκτός λοιπόν απρόοπτου ο δήμος μας δεν θα διψάσει.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Δήμαρχε με τα σκουπίδια τι γίνεται; Μεγάλωσε η απλά καταφέρνετε και διαχειρίζεστε το πρόβλημα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο από την περιφέρεια για το ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου που θα εξυπηρετήσει όλη την περιοχή και την Ευρωστίνη και τον Φενεό. Εμείς κλείσαμε και αποκαταστήσαμε τους έξι ΧΑΔΑ του δήμου, όμως είμαστε στα όριά μας και τίποτα δεν γίνεται, φοβάμαι ότι τα πρόστιμα δεν θα τα γλιτώσουμε και κανείς δεν κάνει τίποτα ούτε για ΧΥΤΑ ούτε για ολοκληρωμένη διαχείριση.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Κλαδούχο η κίνηση από ξένους πως είναι φέτος;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Ξυλόκαστρο και όλα τα δημοτικά διαμερίσματα είναι γεμάτα κόσμο και αναμένονται και άλλοι τον Αύγουστο, δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει χρήματα και τα μηνύματα από τα μαγαζιά είναι απογοητευτικά. Με μια λέξη ο κόσμος ψωνίζει μόνο τα απαραίτητα βέβαια , τα σαββατοκύριακα τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά δεν σώνετε η κατάσταση.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιο το πολιτικό μέλλον του Αντώνη Κλαδούχου;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρώτα από όλα θα ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε υποσχεθεί στους δημότες μας και στο τέλος της τετραετίας θα μαζευτεί η κίνηση πολιτών να αποφασίσει .
ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχουν πολλά ακούσματα για το μέλλον σας .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν ξέρω τίποτα έχω όνειρα και φιλοδοξίες αλλά και αρκετό χρόνο για αποφάσεις , τίποτα όμως δεν με ζορίζει για βιασύνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: