Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Όσο πάει και χειροτερεύει


Ανίκανα τα πάρκινγκ σε Άγιο Νικόλα – Λιμάνι να βοηθήσουν
Κάθε μέρα και πιο τραγική η κατάσταση στην πρωτεύουσα Κόρινθο. Η κίνηση ειδικά στο κέντρο είναι υπόθεση για γερά νεύρα, και για ν ανακατευτείς βέβαια σε αυτήν την υπόθεση εκτός από γερά νεύρα πρέπει να έχεις και χρόνο.
Πολλά τα αυτοκίνητα , ακόμα περισσότερος ο κόσμος ,λίγα τα πάρκινγκ, μεγάλη η απαίτηση να βρεις να παρκάρεις ακριβώς εκεί όπου έχεις δουλειά. Αυτή η απαίτηση επειδή νομίμως δεν εκπληρώνεται βλέπουμε τις σειρές τα διπλοπαρκαρισμένα, αναμμένα σε όλα τα αυτοκίνητα τα αλάρμ, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα έχει μείνει και ένα άτομο μέσα στο όχημα προκειμένου αν ο κύριος τροχονόμος έρθει να προσπαθήσει να τον μεταπείσει και ν αποφύγει την κλήση.
Τα κανονικά πάρκινγκ , διότι υπάρχουν και τέτοια από πρωίας τα καταλαμβάνουν όσοι εργάζονται στην πόλη. Οι υπόλοιποι διπλοπαρκάρουν και όχι πλέον επειδή δεν χωράει στα περιφερειακά του Αγίου Νικολάου και του Φλοίσβου, αλλά επειδή και εκείνα… ασφυκτιούν!
Όλοι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους , το κέντρο υποφέρει και η μελέτη η κυκλοφοριακή; Μπήκε φαντάζεται κανείς στο συρτάρι μετά την επιστροφή της από την περιφέρεια Πελοποννήσου για διόρθωση…
Υπομονή λοιπόν αν κινείστε στο κέντρο ειδάλλως πάρτε και κανένα ποδήλατο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: