Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Ίδρυμα Κοινωνικών… Απαιτήσεων!


Σωρεία τα παράπονα, σωρό και οι υποσχέσεις
Kάθε μήνα από το μισθό του ο κάθε εργαζόμενος το πληρώνει και μάλιστα αδρά. Το πληρώνει για να έχει την ανασφάλεια αν πάρει σύνταξη, αν έχει περίθαλψη, αν βρει γιατρό, αν εν τέλει σαν οργανισμός υφίσταται και προσφέρει… Το ΙΚΑ καθημερινά ταλαιπωρεί εκατοντάδες κόσμου, περισσότερο και πως όχι τους συνταξιούχους, εκείνους που στέκονται με υπομονή είτε στην ουρά έξω από τα ιατρεία, έχοντας βάλει τα βιβλιάριά τους το ένα πάνω στο άλλο, είτε στην αίθουσα αναμονής έξω από τα ιατρεία ελπίζοντας να δει και εκείνους ο γιατρός έστω κι αν πρόκειται για συνταγογράφηση.
Σωρεία τα παράπονα, σωρό και οι υποσχέσεις. Εδώ και 3 χρόνια ο διοικητής και οι αρχές έχουν υποσχεθεί να λειτουργήσει το τηλεφωνικό ραντεβού στο ΙΚΑ της Κορίνθου και να πάψει η ταλαιπωρία. Ακόμα και σήμερα το ραντεβού είναι ανύπαρκτο και ενώ μιλάμε για μια γραμμή και μια υπάλληλο. Τόσες έχει το δημόσιο δεν μπορεί μια να την απασχολήσει ;;;
Ναι τα κτίρια είναι αναβαθμισμένα , αλλά αυτό δεν αρκεί αν υφίσταται και σε αυτά η ταλαιπωρία και ο μικρός αριθμός των γιατρών όπως και στα παλιά κτίρια στο τέρμα της Νοταρά. Το «έξω» το φτιάξατε κύριοι , το μέσα όμως ακόμα χωλαίνει γι αυτό φαντάζεται κανείς και «αγχώθηκε» ο κύριος Πρωτονοτάριος με την είσοδο της κάμερας, γι αυτό και υπενθύμισε πως χρειαζόμαστε άδεια για να τραβήξουμε πλάνα και να κάνουμε ρεπορτάζ. Από απαιτήσεις κύριε Διοικητά καλά πάμε από υπηρεσίες χωλαίνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: