Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Συνελήφθη ο ληστής φάντασμα


Μετά από πολύμηνες προσπάθειες της Αστυνομικής Δ/νσης Κορινθίας με συντονισμένες προσπάθειες συνελλήφθη σε νυχτερινό κέντρο, ο γνωστός άγνωστος ληστής που είχε κυριολεκτικά ριμάξει τις Τράπεζες, στη Πελοπόννησο αλλά τον τελευταίο καιρό είχε επεκτείνει τις δουλιές του και στην Έυβοια.
Πιο συγκεκριμένα συνελλήφθη στο Χαϊδάρι νεαρός Αλβανός 20 ετών που είχε κάνει 7 ληστείες τους τελευταίους μήνες σε Καλαμάτα, Ξυλόκαστρο, Πάτρα, Κόρινθο, Εύβοια και πάντα κατάφερνε να ξεφύγει, μάλιστα ήταν τέτοιο το θράσος του, που ποτέ δεν έκρυβε πρόσωπο και πάντα αφήνει και σουβενίρ σε κάθε ληστεία.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει μαζί με δύο άλλους εικοσάχρονους που ομολόγησε ότι ήταν συνεργάτες του στις ληστείες.
Οι Αστυνομικοί κλείνοντας θέλω να συνχαρώ τους άνδρες της Αστυνομίας Κορινθίας και την Διοίκηση. Τον τελευταίο καιρό το ηθικό τους είναι σε κακή κατάσταση και μια-δυο τέτοιες επιτυχίες θα τους επαναφέρει.
Ο νεαρός υποστήριξε ότι τα χρήματα τα έφαγε όλα σε διασκέδαση, μάλιστα έχει αγοράσει και μια πανάκριβη μηχανή μεγάλου κυβισμού, πιθανόν για εργαλείο στις κλοπές του.
Τέλος καλό όλα καλά, κατάφερε η Α.Δ. Κορινθίας με τις οδηγίες του Ταξιάρχου κ.Σκαλσά και των συνεργατών του. Να μα απαλλάξει από έναν επικίνδυνο ληστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: