Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

«Λευκός καπνός στη Νομαρχία»


Χθες στις 15.00 στο Νομαρχιακό Μέγαρο σε έκτακτο συμβούλιο με θέμα τις Νομαρχιακές Επιτροπές για τη διετία 2009-2010 είχαμε εκπλήξεις. Στο ξεκίνημα οι πληροφορίες μας έλεγαν για αντινομάρχες την ερχόμενη Τετάρτη, βέβαια αυτή την αναβλητικότητα δεν μπορούσαμε να την εξηγήσουμε.
Όμως η φαντασία και όχι μόνο όλων καταλάβαιναν ότι υπήρχε πρόβλημα σε κάποια ονόματα,τα πηγαδάκια έδεναν και έπαιρναν.
Τελικά η συνεδρίαση ξεκίνησε και σε ένα λεπτό και σε 30 λεπτά ύστερα από ομόφωνη απόφαση των 30 παρισταμένων όλες οι επιτροπές ψηφίστηκαν .
Ψηφοφορία δεν ξέρω αν έγινε, και αυτή η ομοφωνία για μένα είναι νίκη του Ταγαρά, και ήττα του Παπαϊωαννου, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, και σε όλους τότε να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο να μην κουράζουν και τον κόσμο.
Τελειώνοντας ζητήσαμε από τον Νομάρχη δήλωση .
Για τους αντινομάρχες, μας είπε να περιμένουμε δεν πέρασαν δέκα λεπτά, και εμφανίστηκε ο Νομάρχης με τους τέσσερις Αντι/ρχες στο πλευρό του.
Δηλαδή Άννα Κοντονή –Νώτη Μάρκελλο-Μιλενά Σούκουλη –Γιώργο Ρωμανό.
Και βέβαια ούτε καν περιμέναμε η Τετάρτη να γίνει εδώ και τώρα.
Φαίνεται τα κοστολόγισε καλά ο κ .Ταγαράς και αφού πέρασε και τα τελευταία εμπόδια έκανε την ανακοίνωση.
Η έκπληξη ήταν μεγάλη, και όλοι κατάλαβαν, ότι τα πηγαδάκια είχαν πέσει μέσα. Μιλάμε για την αλλαγή του Παπαφωτίου. Βέβαια όλοι το περιμέναμε αλλά είχαμε και μια αμφιβολία ο κ. Παπαφωτίου θεωρείται από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νομάρχη, φαίνεται ότι τα ακούσματα των τελευταίων μηνών, για ψυχολογία σχέσεων δεν ήταν και τελείως ανυπόστατο.
Και ότι ο κ. Αντ/ρχης θέλει να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Εμείς προς το παρόν δεν θα πούμε τίποτα. Αν και ξέρουμε ο χρόνος δεν θα πούμε τίποτα αν και ξέρουμε ο χρόνος θα δείξει πιο έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: