Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Νεράτζα και Κοκκώνι χτυπούν συναγερμό!


Λαμπρόπουλος: «θα φτάσει στις κρεβατοκάμαρες!»
σπου να πούμε δόξα σοι ο θεός άντε πάλι βοήθα Παναγία μου! Τα έργα στο σημείο που έχει επικίνδυνα διαβρωθεί στη Λυκοποριά ξεκίνησαν τα έργα. Η ανακούφιση όμως δεν κράτησε και πολύ «έχουμε δυο νέα σημεία στο Μαύρο Λιθάρι» δηλώνει ο δήμαρχος Ευρωστίνης ο οποίος παραδέχεται πως η διάβρωση είναι για τον δήμο του το σοβαρότερο πρόβλημα σήμερα.
Οι διαστάσεις της εδώ και καιρό επικίνδυνες. Σχεδόν όλα τα παραλιακά σπίτια έχουν υποστεί τις συνέπειες. Ρωγμές σε τοίχους και μάντρες, φόβος από πλευράς κατοίκων πως σε λίγο τα σπίτια τους θα γίνουν πλωτά!!!
Ανατολικότερα το πρόβλημα στις ίδιες επικίνδυνες διαστάσεις . Η Νεράτζα είναι εκείνη που δέχεται ανηλεή επίθεση , «η διάβρωση θα φτάσει σύντομα στις κρεβατοκάμαρες « δηλώνει ο δήμαρχος Θόδωρος Λαμπρόπουλος
Το Κοκκώνι στην ίδια μοίρα ακολουθεί κατά πόδας, σε όλο το μήκος του Κορινθιακού τα προβλήματα μεγάλα, στο Λέχαιο ότι υπάρχει στην παραλία , ακόμα και καρτοτηλέφωνα , καταστρέφονται!
Η αντιμετώπιση έως τώρα είναι με προτεραιότητα. Στα πιο επικίνδυνα σημεία όπως αυτό της Λυκοποριάς. Τελευταία βέβαια τα σημεία αυτά αυξάνουν γι αυτό και η αντιμετώπισή μας θα πρέπει λένε όλοι οι παράλιο δήμοι να είναι συνολική, την θάλασσα δεν μπορούμε να την διώξουμε μπορούμε όμως να μην επιτρέψουμε η παραλιακή μας ζώνη να μετατραπεί σε θάλασσα η χαρακτηριστική φράση των δημάρχων

Δεν υπάρχουν σχόλια: