Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ «ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ»


Αφησε το λιμάνι και έπιασε το νερό. Και τα δυο θέματα «πατάτα καυτή» και στα δυο οι παρεμβάσεις Παπαληγούρα απόλυτες.
Ο κορίνθιος Υπουργός συνηθίζει την ημέρα των Θεοφανίων , ημέρα των νερών, να αναφέρεται στο ζήτημα της υδροδότησης έτσι έπραξε και φέτος.
«Μετά από πολύ δρόμο και καθυστερήσεις φτάνουμε πλέον στην ώρα χάρη στις αποφασιστικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί στο παρελθόν κυρίως στην νομοθετική πρωτοβουλία που επιτρέπει στην Κόρινθο να πάρει νερό, βρισκόμαστε στην κυριολεξία στο παρά πέντε ώστε να υδροδοτηθεί η τελευταία πρωτεύουσα νερού η οποία δεν έχει νερό. Την συμβολική αυτή μέρα είμαστε πλέον πολύ κοντά στην ημέρα που οι Κορίνθιοι θ ανοίγουν την βρύση και θα τρέχει πόσιμο νερό» δήλωσε Ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας Αναστάσης Παπαληγούρας .
Περισσότερο επιφυλακτικός αν και τόνισε την σημασία των καλών πια σχέσεων της Κορίνθου όχι μόνο με τη δημοτική αρχή της Στυμφαλίας αλλά και με τους κατοίκους της περιοχής ο Αλέξανδρος Πνευματικός ο οποίος έκανε λόγο για δυσκολίες στο έργο « υπάρχει συνεχής προσπαθεί για το μεγάλο αυτό έργο, αν και κάποιοι θέλουν να το υποβαθμίσουν. Είμαστε στο τελείωμα όμως υπάρχουν δυσκολίες στην κατασκευή. Το έργο θα τελειώσει όμως διότι φροντίσαμε και με το νομάρχη για την καλή συνεργασία με το δήμο Στυμφαλίας. Πετύχαμε να πάρουμε νερό με αλληλεγγύη και όχι για προσωρινή υδροδότηση. Έχουν διαμορφωθεί συνθήκες για την οριστική επίλυση του θέματος στους αιώνες των αιώνων. Οι δικοί μα σοι χειρισμοί έφερνα τη λύση χωρίς αντιδράσεις . η λύση έχει τη συναίνεση του δημάρχου του συμβουλίου αλλά και όλων των Στυμφάλιων που αγωνιούν. Εμείς θα διασφαλίσουμε υποσχεθήκαμε το οικοσύστημα θα βοηθήσουμε να δρομολογηθούν έργα στην Στυμφαλία. Θα είναι η πολιτική μας ανάπτυξης .»
Στα ορεινά βρέθηκε χτες ο δήμαρχος προκειμένου να δει την πορεία των έργων , όσο για τους πολίτες; «Αν δεν δούμε λένε δεν ,μπορούμε να πιστέψουμε δυστυχώς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: