Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

- Παραιτήθηκε βουλευτής και πρώην Υπουργός απο το κοινοβούλιο
Ο Χρήστος Βερελής
- Μπράβο και πάλι μπράβο υπάρχει ακόμα φιλότιμο


Και όμως η είδηση είναι ελληνική. Συγκεκριμένα για πρώτη φορά απ’ότι θυμάμαι Έλληνας πρώην Υπουργός και σήμερα βουλευτής ο Κος Χρήστος Βερελής παραιτήθηκε απο το αξίωμά του για να διεκολύνει τη Βουλή κατά πρώτον και την δικαιοσύνη κατά δεύτερον στον έργο τους.
Τον πρώην Υπουργό τον φέρουν να είμαι ανακατεμένος στο σκάνδαλο της Εταιρείας “ΜΑΝ”.
Χαρακτηριστικά ο κ.Βερελής λέει “δεν είχα καμία ανάμειξη, οι αποφάσεις πάρθηκαν απο διακομματική επιτροπή ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - ΣΥΝ και γενικών Γραμματέων τεσσάρων τεσσάρων Υπουργείων.
Ελπίζω α υπάρξει άμεση απάντηση απο Γερμανία ώστε η Ελληνική δικαιοσύνη να σπεύσει ανεξάρτητη και ανυπάκοη να βγάλει απόφαση”.
Τώρα εγώ τι να γράψω ότι επιτέλους και ένας που τιμά τα παντελόνια του αλλά και τους πολίτες που έχουν αηδιάσει τους πάντες και τα πάντα.
Σκάνδαλα παντού ο κόσμος εμβρόντητος βλέπει όσοι έχουν κουράγιο ακόμη Βουλή αι δεν πιστεύει στα μάτια του, και τα αυτιά του και πάνω που γράφαμε ρε παιδιά ένας να δίξει τον δρόμο στους άλθους ήλθε ο Βερελής και τον άνοιξε διάπλατα.
Απ’ότι είπε ο πρώη Υπουργός είπε δεν φεύγω απο αδυναμία αλλά αρνούμαι να είμαι μέλος αυτού του νοσηρού κλίματος έχω φιλότιμο και δεν δέχομαι να είμαι πτυελοδοχείο της κοινωνίας.
Λόγια που δεν έχουν προηγούμενο στο κοινοβούλιο, λόγια ενός ανθρώπου που κατάλαβε ότι είναι ίσος με εμάς.
Ακούστε συνέχεια και λόγια άθλια κατάσταση επικρατεί στη χώρα το μόνο που εγγυάται σήμερα είναι το σκοτεινό αύριο στους νέους ανθρώπους.
Βέβαια αμέσως οι Κασάνδρες της μαύρης προπαγάνδας άρχισαν τον πιέσανε, το αναγκάσανε σε παραίτηση και άλλα τέτοια σχετικά.
Βλέπετε δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες και πιστεύουμε συνήθως αυτούς.
Αλλά ο Βερελής τους ξεμπρόστιασε πριν πάει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ήταν στον πρόεδρο της Βουλής όπου υπέβαλε παραίτηση.
Μπράβο Κύριε Βερελή εγώ έχω μείνει άφωνος τέτοια μαγκιά, τέτοια πρωτοβουλία πιστέψτε με αναβαθμίζει την πολιτική και τους πολιτικούς ιδιαίτερα μετά το δεκαήμερο πυ περάσαμε βλέποντας Βουλή κάνοντας όλους εμάς να λυπηθούμε για το τέλμα της πολιτικής ζωής του τόπου.
Ηλθατε να δώσετε χαστούκι στους κουμπάρους - βατοπεδιανούς - και όλους αυτούς που κρύβονται πίσω απο το Νόμο περί ευθύνης Υπουργών.
Σε λίγα λεπτά τον κάνατε κουρελόχαρτο για το καλάθι των αχρήστων γιατί πάνω απο τους Νόμους είναι η τιμή και εντιμότητα του καθενός απο εσάς.
Με την πράξη σας να είσθε σίγουρος κερδίσατε το θαυμασμό και την συμπαράσταση όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως χρωμάτων.
Κάπως έτσι θα έπρεπε να σκέφτονται όλοι και χωρίς φόβο να θέτουν τον εαυτόν τους μπροστά στην δικαιοσύνη, αποδεικνύοντας την αθωότητά τους.,
Διαφορετικά παραμένουν ένοχοι στην συνείδηση του λαού ίσως η μεγαλύτερη τιμωρία για εσάς.
Εγώ κλείνοντας θα γράψω ότι αν ήταν πρωταπριλιά θα το θεωρούσα το πιό επιτυχημένο ψέμα.
Βλέπετε μόνο στην Ιαπωνία κάνουν χαρακίρι οι Υπουργοί, εδώ ξανά ζητάνε την ψήφο μας σαν να λέμε ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Μακάρι να είναι η απαρχή μιας νέας σελίδας στην πολιτικη ζωή του τόπου.
Και βέβαια για την Ελλάδα μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο γκίνες (νομίζω για τους πολιτικούς πρώτη φορά).
Η δικαιοσύνη δεν είναι μπαμπούλας για κανέναν και κανείς αν δεν φταίει δεν έχει λόγο να την φοβάται.
Καλημέρα σας Κύριε Παυλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: