Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ζητάμε στοιχεία απο το ΠΑΚΟΕ και οχι θεωρίες

- Ζητάμε αποδείξεις και αναλύσεις από το ΠΑΚΟΕ για δημοσίευση ώστε να μην τρελάνουμε τον κόσμο αδίκως

Tο νερό που τρέχει στις βρύσες της Κορίνθου χρόνια τώρα ξέρουμε ότι δεν είναι και το καλυτερο δεν μιλαω για πόσιμο αλλά για λάτρα.
Γιά όλες τις χρήσεις εκτός της βασικότερης.
Κάποια χρόνια και αυτό το κόβανε γιατί δεν υπήρχε. Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον ρέει άφθονο στις βρύσες μας, χωρίς διακοπή κάτι είναι κ αι αυτό.
Και ξαφνικά κεραυνος εν αιθρία ένα δημοσίευμα απο το ΠΑΚΟΕ μας λέει ότι το νερό είναι επικίνδυνο ακόμη και να το κοιτάμε.
Κινδυνεύουμε εμείς και πάνω απ’όλα τα παιδιά που ανύποπτα μπορεί να πιούν και λίγο.
Όλα αυτά βέβαια χωρίς αποδείξεις και ονόματα δηλαδή ποιός πήρε τα δείγματα απο που τα πήρε, με ποιά διαδικασία και ποιοί ήταν εκεί.
Όλα αυτά το ΠΑΚΟΕ για δικούς του λόγους δεν τα λέει.
Δεν θα πω αν έχει δίκιο ή άδικο όμως θα έλεγα κάποιος υπεύθυνος απο το ΠΑΚΟΕ είχε ιερή υποχρέωση τουλάχιστον να μας ενημερώσει το πως απλό να βγει στα τοπικά κανάλια και να εξηγήσιε λεπτομερώς τις συνέπειες θετικές ή αρνητικές του νερού.
Το ΠΑΚΟΕ δεν είναι και δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο, έτσι απλά τρομοκρατεί μία ολόκληρη πόλη, θα έλεγα σαν να βγει σεισμολόγος και να πει αύριο σεισμός στην Κόρινθο.
Φαντάζεστε τι θα γίνει.
Οπως είπε ο Δήμαρχος κ.Πνευματικός μήπως πίσω βρίσκονται κάποιοι που δεν θέλουν να τρέξει πόσιμο νερό στις βρύσες μας και βάζουν εμπόδια.
Εμείς επειδή έχουμε βιώσει όλη την ιστορία εδώ και πενήντα χρόνια έρχεται δεν έρχεται το νερό καταλαβαίνετε ότι όλα τα φανταζόμαστε γι’αυτό ζητάμε απο το ΠΑΚΟΕ για ενημέρωση και ηρεμία στον κόσμο να βγει και να μιλήσει με στοιχεία και όχι με δημοσιεύματα ανυπόγραφα.
Όσο για τον Δήμο ζητάμε άμεσο έλεγχο του δικτύου.
Βέβαια αν όλα αυτά είναι αλήθεια θα είχαμε κρούσματα ασθενειών όλων των ειδών.
Τέτοια όμως ούτε το Νοσοκομείο αλλά και γιατροί δεν έχουν αναφέρει τίποτα σχετικό.
Πάψτε έτσι απλά να παίζετε με τον κόσμο θέλουμε χειροπιαστές αποδείξεις.
Ή μιλάτε επιστημονικά ε υπογραμμένες αναλύσεις ή μην μας απασχολείτε όπως το 2007 με τις μολυσμένες θάλασσες που ποτέ δεν επανήλθατε και μάλιστα δεν ήλθατε στο Δικαστήριο.
Του φτάνουν τα προβλήματα του κόσμου.
Δεν θέλει άλλα.
Διαφορετικά θα συμφωνήσω με τον Δήμαρχο ότι έχετε λόγους να μην τρέξει νερό πόσιμο στις βρύσες της Κορίνθου.
Αν δεν έχετε συμφέροντα τότε περιμένουμε απάντηση εμπεριστατωμένη τώρα.
Και εμείς δεσμευόμαστε να την δημοσιεύσουμε. Διαφορετικά θα είσθε μονίμως εκτεθειμένοι.
Ακόμη ο Δήμος σήμερα κιόλας να ξεκινήσει διαδικασία ελέγχου δειγματοληψίες με σοβαρό εργαστήριο και άμεσα να βγει στον κόσμο να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις σε όποιον θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην πόλη αν δεν υπάρχει λόγος όπως λέει ο Δήμαρχος και οι περισσότεροι υπεύθυνοι.
Και να κατονομάσουν τα συμφέροντα γιατί με το να λέμε κάποιοι βάζουν εμπόδια μπερδεύουμε τα πράγματα και ο κόσμος δεν ξέρει τι και ποιόν να πιστέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: