Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!!!

του Νίκου Νικολόπουλου
ΕΝΑ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Tα είχαμε όλα, δεν μας έλειπε τίποτα , ήλθε και το ντιμπέιτ και έδεσε το γλυκό. Μόνο που δεν ελέγξανε το γλυκό, μας είπαν για σταφύλι και μας βγήκε νεραντζάκι .
Πολύ πίκρα ρε παιδιά επί δύο και πλέον ώρες οι απρόσωποι εκπρόσωποι του έθνους μιλούσαν στο βρόντο. Προσπαθούσαν οι συνάδελφοι να τους βγάλουν είδηση αλλά στου κουφού στη πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Για οικονομία ρωτάγανε και ο ένας τα έβλεπε όλα καλά ο άλλος όλα καμένα, ρε μπας και φοράνε γυαλιά που αλλοιώνουν τα γεγονότα; αλλιώς δεν εξηγείται. Μια ολόκληρη χώρα κρεμόταν από τα χείλη τους μήπως και πάρει κανένα ευρώ αλλά πουθενά φως. Θα έλεγα μια απογοήτευση και όχι τίποτα άλλο χάσαμε και την ελληνική ταινία. Τελικά όλοι νίκησαν, όχι εσείς δεν το καταλάβατε, μόνο οι κολλητοί τους μέχρι τις δύο την νύκτα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αυτό που είδατε δεν ήταν φάρσα, ούτε ταινία θρίλερ, αλλά πολιτική συζήτηση. Εγώ πάντως με όλο το σεβασμό αν ήμουν στη θέση των δημοσιογράφων θα τους έλεγα η μιλάμε και μεταξύ μας , ή αφήστε μας ήσυχους, μας κοροϊδεύουν όλοι την επομένη. Ξέρετε βρίσκω λογική την τακτική τους τι θα μπορούσαν να μας πουν που δεν το ξέρουμε, για ανεργία, φτώχεια, παιδεία, υγεία, εγκληματικότητα αφού κανείς τους δεν έχει λύσεις παρά μόνο θεωρίες, ρωτώντας χθες τον κόσμο πως σας είδε πήραμε όλων των ειδών τις απαντήσεις εκτός από το τι τους δώσατε για το μέλλον τους.
Να φανταστείτε το πιο αξιοπρόσεκτο οι ενδυμασίες και οι γραβάτες θέμα συζήτησης μια και δεν είχε άλλα ενδιαφέροντα. Νομίζω ότι ήλθε ο καιρός να σοβαρευτείτε να αλλάξετε τακτική, δεν μπορεί μονίμως για το πολιτικό κόστος να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας. Εάν εσείς δεν είσθε σε θέση να τα βρείτε έστω και για δύο ώρες, για το καλό του έλληνα, τότε τι περιμένετε από εμάς.;
Κλείνοντας σαν απλός πολίτης ,εάν σας είδα χθες; πέστε μου ένα λόγο που θα πρέπει να ψηφίσω τον ένα ή τον άλλο.
Για ποιο πράγμα κάποιος με έπεισε; εκτός από το ότι συμφωνείτε ότι διαφωνείτε.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: