Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ

-Υπολόγισαν χωρίς… την Αρχαιολογία
-Ψάχνουμε νέο χώρο;;;



Στη δυσμενή εξέλιξη στην τοποθέτηση του δεματοποιητή στον κοινό βιολογικό Κορίνθου – Λουτρακίου , μετά το stop της αρχαιολογίας αναφέρονται οι δήμαρχοι της Ανατολικής Κορινθίας σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν βιολογικό ο οποίος υπάρχει και έως σήμερα η αρχαιολογία… δεν είχε πρόβλημα!


Γιώργος Λιούντρης
Δήμαρχος Βόχας


«Εκεί που λέγαμε ότι τελειώσαμε η αρχαιολογία εκφράζει επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη τοποθέτηση του δεματοποιητή. Είναι μια αρνητική εξέλιξη τη στιγμή μάλιστα που οι δεματοποιητές είναι στη χώρα μας ,είναι και ο μηχανισμός έτοιμος, παλεύεται πιστεύω ακόμα, αλλά είναι μια δυσμενής εξέλιξη. Κι αν δεν μπει εκεί θα πρέπει άμεσα αν βρούμε έναν άλλο χώρο γιατί καιγόμαστε! Τα πρόστιμα ήδη έρχονται.»

Κώστας Λέγγας
Δήμαρχος Στυμφαλίας/Αντιπρόεδρος ΤΕΔΚ Κορινθίας

«Έμαθα πως έχουμε πρόβλημα, οι δεματοποιητές όμως πρέπει να μπουν στους βιολογικούς καθαρισμούς. Είναι λάθος η όποια αντίδραση γι αυτήν την τοποθέτηση. Το καλοκαίρι θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Και τα πρόστιμα δεν θα τα πληρώσει ούτε ο δήμος ούτε το δημοτικό συμβούλιο αλλά ο κόσμος.»


Χαράλαμπος Καμπούρης Δήμαρχος Άσσου – Λεχαίου

«Με μια λέξη εδώ θα πω ότι επικρατεί ένας έντονος προβληματισμός. Έχουμε προβληματιστεί και ο περιφερειάρχη ς και ο σύνδεσμος και όλοι εμείς γιατί έχουμε να κάνουμε μ ένα πρόβλημα πάρα πολύ σοβαρό, έχει υπάρξει μια εμπλοκή για το βιολογικό καθαρισμό, προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Έχει να κάνει με κάποιες παρεμβάσεις της αρχαιολογικής υπηρεσίας , καλό είναι από τη μια να προστατεύουμε κάποιους χώρους απο την άλλη όμως στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ήδη ένας βιολογικός καθαρισμός με άδειες τόσα χρόνια. Όταν έγινε τότε δεν υπήρχε πρόβλημα και προέκυψε τώρα για την τοποθέτηση του δεματοποιητή; Θα δούμε πως θα εξελιχθεί , δεν έχουμε ακόμα απάντηση αναμένουμε ενημέρωση από τον περιφερειάρχη και τον πρόεδρο του συνδέσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: