Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΗΣ

«Δεν ψευδομαρτύρησα για την γεώτρηση
– Η ατολμία του δημάρχου φταίει!»

Σκληρή είναι η απάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Η Πόλη Μπροστά» Κώστα Γιώτη στις δηλώσεις Πνευματικού περί ψευδομαρτυρίας του στο θέμα της γεώτρησης και ευθύνης του στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις διακοπές νερού σε πολλά σημεία της πόλης.

«Μεταθέτει ευθύνες ο δήμαρχος»


«Συνηθίζει ο κύριος πνευματικός να μεταθέτει τις δικές τους κορυφαίες και αποκλειστικές ευθύνες. Εάν του ήταν τόσο χρήσιμη η γεώτρηση του κυρίου Καρυώτη έπρεπε να κάνει αυτό που ήταν αναγκαίο για να μην την χάσει. Δυστυχώς η διαχειριστική του ανεπάρκεια η ατολμία του και η κακή του συμπεριφορά οδήγησε σε αυτό το πρόβλημα εάν αυτό είναι η αιτία του προβλήματος. Θεωρώ όμως ότι η αιτία είναι το γεγονός ότι ο κύριος Πνευματικός δεν μπορεί να προγραμματίσει τις ανάγκες της πόλης , δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα, δεν μπορεί να απαντήσει στις ανάγκες της πόλης. Συνεπώς τον θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνο και τον καλώ πάρα πολύ σύντομα να βρει λύση στο πρόβλημα.»


«Να παραιτηθεί αν δεν
μπορεί να λύσει προβλήματα»


«Αν δεν μπορεί να παραιτηθεί και να έρθουμε εμείς να δώσουμε λύσης τα προβλήματα της πόλης . Δεν έχω κάνει ποτέ ενέργεια η οποία να έχει θίξει τα συμφέροντα του δήμου. Έχω σταθεί στο πλευρό του δήμου και της δημοτικής αρχής σε κρίσιμα και κορυφαία ζητήματα και ποτέ δεν έχω πει ψέματα. Δεν είχα ανάγκη να πω ψέματα , είπα την αλήθεια και αυτό που συνέβαινε. Καταλαβαίνω γιατί τα λέει αυτά ο Πνευματικός γιατί ανησυχεί από την απήχηση της δικής μου παρουσίας στα κοινά, οφείλω να πω όμως ότι δεν προσφέρονται όλα τα ζητήματα για αντιπολίτευση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: