Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

- Παν.Λούμπας:
“Με τους εργαζόμενους δεν είχα και δεν έχω απολύτως τίποτα αντιθέτως με σέβονται και τους σέβομαι”
Σε συνέχεια των δηλώσεων ένθεν και ένθεν, για τους υπαλλήλους του Δήμου Κορινθίων βρήκαμε τον κ.Παναγιώτη Λούμπα που τυγχάνει να είναι ένας απο τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου και μας δήλωσε:
“Με τους εργαζόμενους του Δήμου δεν ειχα και δεν έχω τίποτε απολυτως.
Αντιθέτως τους σέβομαι όπως και αυτοί με σέβονται και με εκτιμάνε. Αυτό είναι αληθές και το γνωρίζουν όλοι. Στη συνέχεια μας είπε ότι είναι η τρίτη φορά που δηλώνει δημόσια ότι οι δηλώσεις που έκανα δεν αφορούν το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο Κορινθίων αφορούσαν κάποιο συγκεκριμένο υπάλληλο, βέβαια αυτή τη στιγμή δεν έχω στοιχεία.
Κάποια στοιχεία έδωσε ο κ.Λιάπης στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν απο λίγες ημέρες, απο εκεί και πέρα γίνεται μιά έρευνα η οποία είναι σε εξέλιξη και πιστεύω ότι θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα.
Είμαι υποχρεωμένος να επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι δεν αναφέρομαι στο σύνολο των υπαλλήλων του Δήμο Κορινθίων και βέβαια αν διαβάσετε προσεκτικά τη δήλωση μου είναι σαφές που αναφέρομαι και όλοι οι Κορίνθιοι έχουν καταλάβει σε ποιόν ακριβώς.
Στη συνέχεια είχαμε δήλωση απο τον κ.Χρήστο Λιάπη που μας είπε όταν μίλησα δεν αναφέρθηκα στο σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου. Μίλησα για ορισμένους εργαζόμενους που διαπράττουν αυτό το έγκλημα.
Δηλαδή στην ουσία είπα ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί αυτοκίνητα του δήμου να δηλώνουν ψευδώς ότι προξένησαν ατύχημα σε ιδιωτικά αυτοκίνητα τα οποία κατά περίεργη σύμπτωση ανήκουν σε υπαλλήλους του δήμου.
Κατ’αυτό τον τρόπο βλάπτουν και το δήμο και τους συμπολίτες μας.
Εάν τώρα ορισμένοι εργαζόμενοι, ευτυχώς ελάχιστοι, θα έλεγα μετρημένοι στα δάχτυλα οι οποίοι αυτή τη στιγμή διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα ξεκαθαρίζω στην προκειμένη περίπτωση ότι δεν αφορά όλους τους εργαζόμενους.
Οι περισσότεροι των υπαλλήλων είναι έντιμοι. Εργάζονται για το καλό του δήμου και θα πρέπει κάποια στιγμή να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία γιατί όπως σας είπα και προηγουμενως ο μοναδικός τους σκοπός είναι το όφελός τους.
Σε ερώτηση αν γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί μας είπε:
Εγώ κατέθεσα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο όλα τα στοιχεία που έχω και τα ονόματά τους.
Απο κει και πέρα ας αναλάβει ο ίδιος τις πρωτοβουλίες που πρέπει ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Διαφορετικά θα αναγκαστώ ο ίδιος να καταφύγω στη δικαιοσύνη προκειμένου αυτά τα άτομα να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
Εμείς εδώ θέλουμε να προσθέσουμε τη δική μας άποψη το συντομότερο δυνατόν να λυθεί το πρόβλημα ώστε οι υπάλληλοι που δεν έχουν καμία συμμετοχή να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: