Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2009

Ολοκληρώθηκε και η Β φάση του διαγωνισμού...
Έρχεται η ώρα και ο καιρός που η νομαρχία της Κορινθίας θα πάψει κατακερματισμένη σε ολόκληρη την πόλη να παρέχει υπηρεσίες, θα πάψει να φιλοξενείται στο κτίριο της μητρόπολης, θα πάψει να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον προθάλαμο, εκεί στα σκαλιά …
Η νέα ανακοίνωση είναι ελπιδοφόρα. Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε γεγονός που σημαίνει πως δίνεται το πράσινο φως για την έναρξη των εργασιών κατασκευή στο στρατόπεδο Τζαναβάρα στην Ποδσειδωνία.

«Εύχομαι ν αποκτήσουμε και εμείς μέσα σε αυτό το χρόνο το δικό μας χώρο, πιο ανθρώπινο και λειτουργικό , ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής , ν αξιοποιήσουμε τα μέσα , τις ευκαιρίες και την γνώση. . Ολοκληρώθηκε η β φάση του διαγωνισμού ευελπιστώ έως το τέλος του έτους να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής στο χώρο που έχει επιλεγεί στην Ποσειδωνία στο στρατόπεδο Τζαναβάρα.»

Στο στρατόπεδο Τζαναβάρα θα υπάρχει βεβαίως και ο ανάλογος χώρος πάρκινγκ κάτι που σήμερα το διοικητήριο στερείται με αποτέλεσμα να δημιουργείται κομφούζιο αλλά και εκνευρισμός αφού το πάρκινγκ που υπάρχει είναι μόνο για τους υπαλλήλους αλλά και για εκείνους που διαθέτουν το μηχανισμό ο οποίος ανοίγει τη πόρτα . «Εμείς είμαστε προσωρινοί εδώ, τόνισε μεταξύ άλλων ο νομάρχης Κορινθίας , σημειώνοντας πως ο χρόνος περαίωσης του έργου από τη στιγμή της έναρξης των εργασιών είναι οι 24 μήνες!»

Το νέο διοικητήριο θα «λύσει» τα χέρια των υπηρεσιών οι οποίες σήμερα είναι σκορπισμένες σε όλη την πόλη , δυσκολεύοντας παράλληλα και τους πολίτες οι οποίοι τις περισσότερες φορές αγνοούν που είναι η υπηρεσία που θέλουν με αποτέλεσμα να φτάνουν στη νομαρχία να ενημερώνονται και έπειτα να την αναζητούν στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: