Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ένα μωρό 7,5 μηνών μας έχει ανάγκη!

Αστείρευτη η ανθρωπιά και η ευαισθησία των ανθρώπων που ζουν σ αυτή τη χώρα και το αποδεικνύουν συνεχώς παρά τις άσχημε οικονομικές συγκυρίες. Συγκέντρωσαν χρήματα για το λαό της Γάζας το βράδυ της Δευτέρας , όταν άλλωστε έχει να κάνει με παιδιά το περίσσευμα όχι χρημάτων αλλά ψυχής , μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Ένα παιδί λοιπόν ένα μωρό , μόλις 7,5 μηνών, ένα παιδί που έως σήμερα έχει δει τη ζωή μόνο μέσα από θαλάμους νοσοκομείων ζητά τη βοήθειά μας. Ένα μωρό από τη Λάρισα, η μικρή Παρασκευή – Ευφραιμία έχει ανάγκη από επέμβαση η οποία μπορεί μόνο να γίνει στο εξωτερικό στο Λος Άντζελές σε ειδικό νοσοκομείο για παιδιά. Το κόστος είναι τεράστιο, ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ , μέρος του ποσού θα καλυφθεί από το υπουργείο υγείας ενώ η οικογένεια καλείται να συμπληρώσει τα υπόλοιπα χρήματα.
Χωρίς δουλειά ο πατέρας της μικρής τους τελευταίους 5 μήνες, έχει εγκαταλείψει την εργασία του η οποία είναι στη Λάρισα προκειμένου να είναι κοντά στο παιδί στην Αθήνα , αγωνίζεται με δανεικά από φίλους και συγγενείς. Κάνει έκκληση προς όλους να βοηθήσουν την μικρή Παρασκευή …

Ο λογαριασμός που έχει ανοίξει είναι στην Εθνική Τράπεζα και είναι ο εξής: 660/351104-94


Σημείωση: ο αριθμός τραπέζης επαναδημοσιεύεται διορθωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: