Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

«ΦΟΥΛ» ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

-Η κρίση πήγε περίπατο και οι Έλληνες διακοπές
-Στο 100% η πληρότητα στο Λουτράκι


Είναι του λαού μας χαρακτηριστικό η γκρίνια και η κακομοιριά και αποδεικνύεται κάθε φορά στην πράξη. Κρίση και κρίση κουραστήκαμε να το ακούμε, να το ζούμε τώρα θα σας γελάσω διότι εν τέλει αντιδράσαμε και είπαμε να κάνουμε τα αντίθετα. 1 εκατομμύριο λοιπόν και 100 χιλιάδες ιχ ήτοι 2,5 εκατομμύρια κόσμου έκαναν Πάσχα εκτός των τειχών κι αν υπολογίσεις εκείνους που κινήθηκαν προς τα αστικά κέντρα ή προς τις διπλανές πόλεις τότε όλοι λίγο πολύ κάπου πήγαν και ετούτη την Πασχαλιά.


«Οι ξενοδόχοι προχώρησαν και σε προσφορές για το τριήμερο»

Κι αν κινείται ο κόσμος ξέρετε κινείται και το χρήμα και κάτι τέτοιο έγινε εδώ στα δικά μας τα λημέρια στο Λουτράκι. «η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής σε κάποιες περιπτώσεις άγγιξε το 100% ενώ στα περισσότερα είχαμε πληρότητα της τάξεως του 95-96%. Είμαστε σαφώς ευχαριστημένοι , φροντίσαμε όμως και από την πλευρά μας να βοηθήσουμε κρατώντας τις τιμές χαμηλά αλλά και κάνοντας προσφορές ειδικά για το τριήμερο της Πασχαλιάς.»


«Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα νησιά»

Μεγάλη μέρος των εκδρομέων τη φετινή περίοδο του Πάσχα γύρισαν την πλάτη στα νησιά , θορυβημένοι από τα δρομολόγια αλλά και τις αυξημένες τιμές. Είναι χαρακτηριστικό πως με τα χρήματα των εισιτηρίων μια οικογένεια θα μπορούσε να περάσει ένα διήμερο στο Λουτράκι χωρίς ταλαιπωρία και φυσικά με όλες τις υπηρεσίες διαμονής και φιλοξενίας. «Είναι λογικό ο κόσμος να αντιδρά και να επιλέγει εκείνο που τον συμφέρει. Φροντίσαμε να έχουμε τις τιμές σε περσινά επίπεδα αλλά και να κάνουμε ειδικά πακέτα για το τριήμερο. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να προτιμήσει περιοχές σαν το Λουτράκι και να ακυρώσει τις κρατήσεις του προς τα όποια νησιά.

«Προάστιο της Αθήνας το Λουτράκι»

Η πασχαλινή περίοδος ήταν ένα δυνατό test για την λουτρόπολη της Κορινθία ση οποία δοκιμάζει τις δυνάμεις και τον κόσμο της ενόψει και καλοκαιριού. Η πόλη έχει την δυνατότητα 5.000 κλινών , ενώ η φιλοξενία υποστηρίζεται και από την πόλη η οποία πια διαθέτει 2 δημοτικά πάρκινγκ αλλά και έναν περιφερειακό δρόμο ο οποίος ανακουφίζει το κυκλοφοριακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: