Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Για ποιούς λόγους αναβλήθηκε η συζήτηση για την μαρίνα Λουτρακίου

Χτες, συνεδρίασε το Νομαρχιακό Συμβούλιο και ένα θέμα αναβλήθηκε χωρίς όμως να μας πουν τους λόγους. Η αληθεια έχει μακριά ποδάρια και μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, το ψέμα έχει κοντά.
Ποιος Νομαρχιακός Σύμβουλος πήρε την πρωτοβουλία για να γίνει συζήτηση για τη μαρίνα στο Λουτράκι και ενώ παρουσίασε μία κατάσταση με υπογραφές και άλλων Νομαρχιακών Συμβούλων, με μία επίσκεψη που έκανε ο κ.Νίκος Παπαϊωάννου στη Νομαρχία σβήστηκε το θέμα.
Αναβλήθηκε; Ματαιώθηκε; Υπάρχει παρασκήνιο; Υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι;
Ο λαός πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια όσο πικρή και αν είναι. Δεν μπορούμε να τον έχουμε το λαό στη γωνία, είναι ανεπίτρεπτο.
Κύριε πρόεδρε του Νομαρχιακού Συμβουλίου, είσαστε υποχρεωμένος να βγείτε και να πείτε για ποιο λόγο δεν έγινε συζήτηση του θέματος αυτού.
Υπάρχει σκάνδαλο και αναγκαστήκατε να το ματαιώσετε και να ματαιώσετε τη συζήτηση ναι ή όχι;
Εμείς υποβάλλουμε ερωτήματα και περιμένουμε απαντήσεις που είσαστε υποχρεωμένοι να τις δώσετε.
Δεν θα σταματήσουμε μέχρι που να φέρουμε εις πέρας το όλο θέμα το οποίον κατά τη γνώμη μας αν αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα βρωμάει και με το κουκούλωμα δυστυχώς θα βρωμίσει περισσότερο.
Βέβαια θα μας πείτε ότι είναι η εποχή του κουκουλώματος αλλά όχι όμως, μέχρι εδώ. Δεν θα είμαστε θεατές σ’αυτά που γίνονται στο Νομό μας. Η εφημερίδα μας θα πάρει θέση και καλό θα είναι να μην αφήσετε ούτε γωνία χωρίς να τη φωτίσετε.
Θα μπορούσαμε να δώσουμε ονόματα και τους λόγους της ματαίωσης της συζήτησης αλλά επειδή δεν τα έχουμε πλήρως διασταυρώσει αφήνουμε σε εσάς την πρωτοβουλία να κάνετε τις ανακοινώσεις σας.
Και όπως λένε και οι Κρητικοί το χρέος που σημαίνει υποχρέωση, μπορεί να παλιώνει αλλά δεν λιώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: