Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Άλλη μια τεράστια επιτυχία του super

Εμείς δεν είμαστε δυνατοί ούτε στη θεωρία αλλά ούτε και στις φιγούρες. Έμπρακτα αποδεικνύουμε ποια είναι η δύναμη του τηλεοπτικού μας σταθμού αφού μεταδώσαμε ζωντανά εις όλη την Πελοπόννησο την ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη. Αυτά όλα για να επιτευχθούν χρειάζονται τα μέσα τα απαραίτητα και τα οποία το κανάλι μας διαθέτει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να κάνουμε μεταδόσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από τα μεγάλα αθηναϊκά κανάλια. Πρόσφατη είναι η επιτυχία του τελικού του κυπέλλου Κορινθίας, ακολουθεί η μετάδοση του τελικού Λακωνίας η επιτυχία της μετάδοσης της ομιλίας του κυρίου Υπουργού είμαστε βέβαιοι πως είχε τρομερή απήχηση εις τους τηλεθεατές οι οποίοι πλέον θεωρούν το κανάλι μας ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά τα λεγόμενα μεγάλα κεντρικά κανάλια.
Αλλά για να γίνει αυτή η μετάδοση όπως και οι μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά και άλλων εκδηλώσεων το super έχει κάνει επενδύσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Γιατί δεν είναι ένας εισπρακτικός οργανισμός αλλά μια ζωντανή επένδυση η οποία προβλέπει όχι το χθες και το σήμερα ούτε το αύριο αλλά τι θα συμβεί την άλλη χρονιά.
Αυτά όλα τα γράφουμε γιατί πλέον έχουμε πλέον προχωρήσει πολύ μπροστά αλλά με αιματηρές οικονομικές θυσίες. Γιατί βλέπουμε τον τηλεθεατή όχι ως μονάδα εμπορεύσιμη αλλά ως μονάδα που πρέπει να τον ενημερώνουμε έγκαιρα και σωστά.
Από την εφημερίδα «Σήμερα» δίνουμε συγχαρητήρια στο τεχνικό προσωπικό του super που έκανε πάλι έναν τηλεοπτικό θρίαμβο με την μετάδοση της ομιλίας του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: