Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΣΑΤΑ ΚΑΤΑ 187 εκ.ΕΥΡΩ
Είπε και η κεντρική εξουσία να την γλυκάνει λιγάκι την αυτοδιοίκηση μιας και τελευταία εκείνο που κάνει δεν είναι άλλο από το να δίνει αρμοδιότητες χωρίς πόρους οδηγώντας τους τοπικούς άρχοντες ολίγον τι εις την απογοήτευση και σε μια δεύτερη σκέψη για εκ νέου υποψηφιότητα. Τέλη παρεπιδημούντων τα οποία μειώθηκαν παρά τις απειλές Κακλαμάνη , ενός δικού τους παιδιού , για παραίτηση, οι δημοτικές αστυνομίες υποχρεωτικά συστήνονται με έξοδα μάλιστα των δήλων, ‘ηρθε και η αρμοδιότητα των εθνικών δικτύων και το γλυκό έδεσε μαζί και οι δήμαρχοι μια θηλιά στο λαιμό τους.
Απογοητευμένοι και με τους νομάρχες να λαμβάνουν αποφάσεις για κινητοποιήσεις στις 29 Απριλίου οι δήμαρχοι χαμογελούν λιγάκι σήμερα και ο λόγος; Το πρόγραμμα της ΣΑΤΑ, ξέρετε εκείνο το πρόγραμμα που τους επιτρέπει να κάνουνε και κανένα έργο αυξήθηκε. Η αύξηση είναι καλή αγγίζει τα 187 εκατομμύρια ευρώ .»Είδαμε την είδηση στο internet, αναφέρει ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Βέλου Θόδωρος Λαμπρόπουλος.
Έτσι για να μην γκρινιάζουμε συνεχώς, δικαιολογημένα βέβαια αφού μιλάμε για ένα «θεσμικό διωγμό» της αυτοδιοίκησης λέμε και το ευχάριστο της αύξηση της ΣΑΤΑ , γεγονός που μας υποχρεώνει να δώσουμε συγχαρητήρια στον υφυπουργό κύριο Νάκο.»
Η ενημέρωση έγινε από το διαδίκτυο και για εκείνους που μπαίνουν σε αυτό., τυχαία λοιπόν ο δήμαρχος του Βέλου το ανακάλυψε και ενημερώνει σήμερα τους δημάρχους μπας και το διό τους το χειλάκι χαμογελάσει λιγάκι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: