Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝ…ΔΡΑΣΕΙ! Κι αν βρεις πάρκινγκ … σφύρα μου και εμένα!


Αποφασισμένος να σπάσεις τα νεύρα σου και να χαλάσεις και μεγάλο μέρος της βενζίνης σου θα πρέπει να είσαι για να βρεις πάρκινγκ στην πρωτεύουσα Κόρινθο. Το γύρω – γύρω όλοι είναι ένα παιχνίδι που πλέον θυμάσαι καθημερινά μιας και αυτό κάνεις εις την αναζήτηση , μάταια τις περισσότερες φορές, χώρου στάθμευσης.
Και δεν μιλώ μόνο για το κέντρο, πλέον το αδιαχώρητο γίνεται σε όλους τους δρόμους, ακόμα και στους χώρους που θα ανακούφιζαν, και το πράττουν έως ένα βαθμό, στον Άγιο Νικόλα και το Φλοίσβο.
Τα αυτοκίνητα πολλά και οι χώροι ανύπαρκτοι, αν βάλεις δε και την ελεγχόμενη στάθμευση ; τότε ναι τα έπιασε στα λεφτά σου κατά το κοινώς λεγόμενον αφού τότε ψάξε βρες κάρτα , βαλτή στο αυτοκίνητο γιατί αν δεν το κάνεις; Η δημοτική αστυνομία καραδοκεί όχι μόνο πρόστιμο να σου κόψει αλλά και τις πινακίδες να σου βγάλει (βλέπετε έχει όλες τις αρμοδιότητες της τροχαίας)
Το… άθλημα είναι πραγματικά για γερά νεύρα αφού τις περισσότερες φορές δεν θα βρεις να παρκάρεις και επιπλέον; Θα τσακωθείς θα βριστείς και θα χαλάσεις και τη μέρα σου! Όσο για κείνη την μελέτη; Κανείς δεν λέει… τίποτα! Μας έμεινε η διαβούλευση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: