Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


157.000 ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ
ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ 65ΧΡΟΝΟΣ

Επισταμένες έρευνες που κράτησαν αρκετό διάστημα οδήγησαν το βράδυ της Δευτέρας το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου και την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας σε μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία.
Συνελήφθη 65χρονος άνδρας, πλανόδιος πωλητής ο οποίος είχε στην κατοχή του 157.000 κροτίδες τις οποίες και προόριζε για πώληση στην αγορά της Κορινθίας φυσικά ενόψει Πάσχα.
Οι άνδρες της ασφάλειας πραγματικά έμειναν εμβρόντητοι μπροστά στο θέαμα, δεκάδες κούτες γεμάτες κροτίδες, ίσως και φονικές για εκείνους που θα τις χρησιμοποιούσαν μιας και τα ατυχήματα την περίοδο του Πάσχα δεν είναι λίγα από αυτές.
Η ποσότητα κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και στην κυριολεξία γέμισε μια ολόκληρη αποθήκη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο δε δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Η αστυνομική διεύθυνση δια του ταξιάρχου απευθύνει έκκληση σε όλους να μην προωθούν τέτοιου είδους σκευάσματα , είναι παράνομη διαδικασία, και προειδοποιεί πως οι έλεγχοι της υπηρεσίας είναι συνεχείς και επισταμένοι
Η ποσότητα που κατασχέθηκε είναι πρωτοφανής για τα κορινθιακά δεδομένα δείχνει όμως το μέγεθος της εμπορευματοποίησης και του κέρδους αφού κάποιοι εκμεταλλεύονται τα έθιμα της περιόδου δίχως να υπολογίζουν τους κινδύνους . Η σύλληψη του 65 θ αποτελέσει παράδειγμα για τους υπολοίπους

Δεν υπάρχουν σχόλια: