Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ… ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Μετά τη ληστεία στο φορτηγάκι των ΕΛΤΑ (ο θεός να το κάνει φορτηγάκι μεταφοράς χρημάτων) τα στόματα έκλεισαν. Οι υπεύθυνοι ούτε το ποσό δεν λένε , μονάχα το δελτίο τύπου της αστυνομίας καταγράφει το συμβάν σημειώνοντας πως ακολουθείται η διαδικασία για την ανεύρεση των δραστών και την σύλληψή τους.
Το θέμα όμως δεν είναι βεβαίως η ληστεία, αλλά η επιλογή των υπευθύνων να χρησιμοποιήσουν ένα τέτοιου είδους όχημα, η επιλογή τους να μην υπάρχει προσωπικό φύλαξης
Το θέμα έχει τεθεί πολλάκις απο εμάς , αναφέρει ο σύλλογος ταχυδρομικών υπαλλήλων, σημειώνοντας πως η φωνή τους είναι εν τη ερήμω!
Έχουμε κάνει μια σειρά προτάσεων προ στην διοίκηση αναφέρει ο κύριος Καραβάς, για το τι μπορεί να γίνει . Δυστυχώς η διοίκηση κωφεύει παρά μόνο όταν συμβαίνει κάτι τρέχει να προλάβει . Το πως γίνονται οι μεταφορές είναι θέμα της διοίκησης και όχι δικό μας. Εμείς και σαν ομοσπονδία και σαν πρωτοβάθμια σωματείο έχουμε κάνει τις προτάσεις μας γι αυτά που πρέπει »
Ο σύλλογος πάντως εμφανίζεται αποφασισμένος να προβεί ακόμα και σε κινητοποιήσεις εάν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις και λήψη μέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: