Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΚΤΕΛ

ΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ , ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ½
Μαθητές 2 ταχυτήτων;

Το εξής παράδοξο καταγγέλλεται από την περιοχή της Ποσειδωνίας. Οι μαθητές οι οποίοι κινούνται με το ΚΤΕΛ αναγκάζονται να πληρώνουν στο σύνολό του το εισιτήριο, παιδιά φτωχών οικογενειών τα οποία καθημερινά χρησιμοποιούν την συγκοινωνία για να φτάσουν στην πόλη, στο σχολείο και στο φροντιστήριο τους, έξοδο που αν μη τι άλλο επιβαρύνει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Αν η πολιτική ήταν η ίδια για όλους τους μαθητές δεν θα ήταν κατακριτέα, η ίδια καταγγελία όμως αναφέρει πως τα παιδιά από την περιοχή του Αγίου Γεωργίου πληρώνουν στην συγκοινωνία μόλις το μισό του εισιτηρίου.
Απευθυνθήκαμε στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Νότη Μάρκελο ο οποίος δεν γνώριζε το θέμα και ζήτησε να ενημερωθεί πριν να τοποθετηθεί. Η τοποθέτηση δεν ήρθε ούτε και την επόμενη ημέρα αφού ο πρόεδρος μας ζήτησε εγγράφως την καταγγελία και το όνομα αυτού που κατήγγειλε.
Πρόεδρέ μου το θέμα είναι σοβαρό και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να σας φτάνει και μόνο η αναφορά. Αν το ψάξατε και είδατε πως δεν υφίσταται μπορούσατε απλά να διαψεύσετε. Αν πάλι ισχύει η καταγγελία οφείλετε απαντήσεις και σίγουρα ίση αντιμετώπιση των παιδιών. Να χρειάζεστε τώρα όνομα, επώνυμο και έγγραφο της καταγγελίας ε λιγάκι φαιδρό μου κάνει… και πως όχι αφού φτάσαμε ο κόσμος να παίρνει στα κανάλια και να λέει το πρόβλημά του αφού προφανώς από τους αρμοδίους και μιλώ για όλους, ανταπόκριση δεν έχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: