Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

ΔΩΡΙΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου και στις εγκαταστάσεις της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, στους Αγίους Θεοδώρους, εγένετο η παράδοση ενός πυροσβεστικού οχήματος στο Δήμο Αγίων Θεοδώρων για κάλυψη σχετικών αναγκών πυροπροστασίας της περιοχής του.
Το πυροσβεστικό όχημα που είναι τύπου MAGIRUS, φέρει δοχείο νερού 6000 λίτρων και αφροποιού ύλης 500 λίτρων, έχει εγκατεστημένο MONITOR οροφής ενώ υποβοηθείται κατά τη λειτουργία του και από δύο εξέλικτρα ρίψεως νερού και νερού/αφρού αντίστοιχα.
Η παράδοση του οχήματος εγένετο παρουσία του Δημάρχου Αγ. Θεοδώρων κ. Σοφία, των Αντιδημάρχων κ.κ. Ράτη και Οικονόμου ως και των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ Νικολάου, Κωνσταντή και της κ. Μαυροματίδου, ενώ από πλευράς της εταιρείας παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Στειακάκης, οι Διευθυντές κ.κ. Κανελλόπουλος, Αποστολόπουλος και Νεοφυτιάδης, στελέχη εταιρείας ως και αρμόδιοι του Τμήματος Υγιεινής, Ασφαλείας και Περιβάλλοντος της εταιρείας.
Κατά την προηγηθείσα ενημερωτική συνάντηση των παραπάνω αναφερομένων, από πλευράς εταιρείας ο Γενικός Διευθυντής αυτής κ. Στειακάκης αφού εξήρε την αγαστή συνεργασία της εταιρείας με το Δήμο, όπως έχει αυτή εδραιωθεί, επεσήμανε το συνεχές ενδιαφέρον της εταιρείας για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής.
Ως ένα μικρό αλλά και απτό δείγμα του ενδιαφέροντος αυτού, τόνισε την δωρεάν παραχώρηση αυτή του πυροσβεστικού οχήματος στον Δήμο με την ευχή όλων ποτέ να μην χρειασθεί να χρησιμοποιηθεί αλλά και με τη βεβαιότητα όποτε τούτο χρειασθεί, θα αποτελέσει ένα πολύ καλό και αποτελεσματικό μέσο πυροσβέσεως.
Ανταπαντώντας ο Δήμαρχος Αγ. Θεοδώρων, αφού τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από πλευράς του Δήμου, για την μεγαλύτερη δυνατή πυροπροστασία της περιοχής από τα έντονα προβλήματα πυροσβέσεως που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτά τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία μάλιστα θυσιάστηκαν και ανθρώπινες ζωές ευχαρίστησε την εταιρεία για την προσφορά της αυτή εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι το νέο αυτό απόκτημα θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Δήμου για την προστασία του δάσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: