Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

Ένα βαρύ πρόστιμο για τα τοπικά δεδομένα έριξε το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο στο τηλεοπτικό κανάλι «Ηλέκτρα» με αφορμή μία συνέντευξη.
Την συνέντευξη είχε πάρει ο Λάκης Γιαννιδάκης από τον τέως παράγοντα του Ολυμπιακού Λουτρακίου κ.Κώστα Λάμπρου και το θέμα της ήταν τα διοικητικά του Ολυμπιακού αλλά και ο Νικηφόρος.
Στο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο προσέφυγε ο Λουτρακιώτης πρώην πρόεδρος της ομάδας κ.Ανδρέας Σιώκος ο οποίος θεώρησε ότι η εκπομπή μερολήπτησε και τον αδίκησε αφού δεν του ζητήθηκε και δεν ακούσθηκε η δική του άποψη.
Τα μέλη του ραδιοτηλεοπτικού δικαίωσαν τον κ.Σιώκο και προχώρησαν στο βαρυ πρόστιμο για το οποίο το κανάλι θα κάνει φανταζόμαστε αίτηση θεραπείας αλλά τα 15.000 ευρώ είναι ένα ποσό μεγάλο.
Είναι αλήθεια ότι το ΕΣΡ δίνει μεγάλη σημασία στην τήρηση της δεοντολογίας και όταν εκτιμά ότι δεν τηρείται δεν διστάζει να κοπανά μεγάλα ποσά είτε σε μικρά είτε σε μεγάλα κανάλια.
Πάντως οι πληροφορίες μας λένε ότι θα υπάρξει ούτως ή άλλως συνέχεια στο θέμα αυτό αφού και ο Νικηφόρος θα προσφύγει με αγωγή στην δικαιοσύνη για το ίδιο θέμα ιδιαίτερα μετα το πρόστιμο το οποίο στην ουσία τον δικαιώνει.
Το κανάλι δεν έκανε κάποια ανακοίνωση για την απόφαση του ραδιοτηλεοπτικού που είναι σκληρή..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: