Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Κύριε Γκιώνη,
Είναι πολύ πιθανόν η εταιρεία «Ιρις» να κερδίζει χρόνο αυτές τις μέρες προσπαθώντας να προλάβει να αλλάξει εταιρεία για να αποφύγει τις κυρώσεις από τον δήμο.
Αν συμβαίνει αυτό που φημολογείται στην πιάτσα του νερού τότε εσείς και ο δήμος είστε διπλά ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και έχετε κάνει διπλή παράβαση καθήκοντος.
Γιατί ενώ γνωρίζεται ότι κυκλοφορούν στην αγορά δύο μπουκάλια με την επωνυμία «Ιρις» δεν έχετε εφαρμόσει τόσο την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου όσο και τον νόμο…
Γιατί αν δίνετε χρόνο στην Natura να αλλάξει εταιρεία υπάρχει συμμετοχή σε συμπαιχνία με την επιχείρηση εις βάρος του συμφέροντος του δήμου..
Ισως να μην το θεωρεί ο κ.Γκιώνης αυτό βαρύ αδίκημα αλλά για την ιστορία λέμε ότι είναι βαριές οι ποινές και ακολουθεί και έκπτωση από το αξίωμα του δημάρχου…!!!
Αν αλλάξει επωνυμία ή οτιδήποτε άλλο η «Ιρις» υπάρχουν τα δημοσιεύματα και μάλιστα πρωτοσέλιδα που θα αποδεικνύουν ότι δεν έκλεισε το εργοστάσιο με προσωπική σας ευθύνη και για λόγους που θα κληθείτε να καταθέσετε στο δικαστήριο που είναι πλέον μονόδρομος…
Αλλά υπάρχει έστω και μία λογική εξήγηση για δεν έχει κλείσει τόσους μήνες;
Το ίδιο ερώτημα ισχύει και για την ΔΕΥΑΛΠ αλλά δεν μπορούμε να αποδώσουμε προσωπικές ευθύνες στον κ.Θηβαίο αφού το θέμα το χειρίζεται ο δήμαρχος κ.Γκιώνης…
Υπάρχει καταφανής παράβαση του κανονισμού και ΠΑΡΑΒΑΣΗ των όρων του συμβολαίου που έχει υπογράψει η «Ιρις» με τον δήμο….


Δεν υπάρχουν σχόλια: