Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;

Εχουμε αποδώσει στον Κώστα Κόλλια προσωπικό ενδιαφέρον για τα Κορινθιακά θέματα και δεν το παίρνουμε πίσω .
Όμως στο θέμα του φράγματος έχουμε εντελώς διαφορετική γνώμη.Και πιστεύουμε ότι έχουμε όχι απλά απόλυτο δίκιο αλλά προμηνύουμε και κακές εξελίξεις για το φράγμα του Ασωπού.
Και σήμερα με απλά στοιχεία θα αποδείξουμε τι έγκλημα πάει για δεύτερη φορά να γίνει από τον υπουργό γεωργικής ανάπτυξης κ.Κοντό στο μεγάλο έργο που απασχολεί την Κορινθία και είναι έργο ζωής.
Αναφέρει ο κ.Κόλλιας:
«Έπειτα από τις καθυστερήσεις που υπήρξαν με τις αλλεπάλληλες ενστάσεις, έχουμε επιτέλους στα χέρια μας κάτι απτό. Στη λήψη της απόφασης το Υπουργείο οφείλει να σταθμίσει το οικονομικό κόστος σε συνδυασμό με την πιο αξιόπιστη και ποιοτική προσφορά.
Μετά την επαναδημοπράτηση, και έχοντας αποφύγει οριστικά τους σκοπέλους των νομικών κωλυμάτων και των προσφυγών, θα έχουμε τον τελικό ανάδοχο και την έναρξη των εργασιών.
Ας μην ξεχνάμε ότι εάν το έργο ανατίθεντο στον δεύτερο πλειοδότη, διακινδυνεύαμε εκ νέου προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και νέες καθυστερήσεις. Με την επαναδημοπράτηση, το έργο απεγκλωβίζεται από τυχόν νομικές και δικαστικές διαδικασίες, οι οποίες μπορεί να είχαν απρόβλεπτες συνέπειες.»
Εδώ κάνει τα εξής λάθη ο βουλευτής
Γιατί ο υπουργός δεν ακολουθεί τον δρόμο της νομιμότητας που του άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας με την πρόσφατη αποφασή του;
Γιατί δεν υπογράφει την σύμβαση με την δεύτερη εταιρεία την ΕΛΤΕΡ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: