Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΓΙΑ ΓΚΙΩΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΕΞ’ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ!!!

Τελικά ο Δήμαρχος του Λουτρακίου την πάτησε από την κατά τ’ άλλα ενωμένη και δυνατή ομάδα του! Χθες είχε έρθει για τρίτη φορά στο Δ.Σ. – επειδή δεν είχε περάσει η αυξημένη πλειοψηφία – το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των πολιτιστικών συλλόγων.
Οι προτάσεις ήταν δύο: Αυτή του Δημάρχου που πρότεινε διαφορετικά ποσά για κάθε σύλλογο, με περισσότερα στον ΙΒΥΚΟ (16.000 ΕΥΡΩ) και η πρόταση του Παύλου Μίχα, που ζήταγε ίση κατανομή κονδυλίων για όλους τους συλλόγους. Με την πρόταση αυτή ταυτίστηκε και ο αντιδήμαρχος κ. Λάμπρος Παπαθεοδώρου πετώντας μάλιστα τη σφήνα: «Συμφωνώ γιατί έχουν βαρυστομαχιάσει κάποιοι πρόεδροι!!!!».
Την πρόταση λοιπόν Μίχα – Παπαθεοδώρου, ψήφισαν εκτός από τα μέλη της αντιπολίτευσης και άλλοι τέσσερις σύμβουλοι του κ. Γκιώνη, οι κ.κ. Γεωργίου, Γιαννούλης, Δρίτσας, Λόης, με αποτέλεσμα να μειοψηφίσει και να αποκλεισθεί η πρόταση του Δημάρχου!!!
Ήταν μία πρώτη, μεγάλη πολιτική ήττα του κ. Γκιώνη με πάρα πολλά μηνύματα και για άλλα σοβαρά θέματα που έρχονται!!!
Επιπλέον, στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος δέχτηκε και άλλο πλήγμα, αφού ο Λάμπρος Παπαθεοδώρου – με τον οποίο συμφώνησαν και άλλοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας – ζήτησε να επανέλθει προς συζήτηση και πάλι το θέμα για τη Μαρίνα, επειδή όπως ανέφερε σύμφωνα μ’ αυτά που γράφει ο τοπικός Τύπος: «Τελικά δεν ξέρουμε κι εμείς οι ίδιοι, τι απόφαση πήραμε για τη Μαρίνα στο περασμένο Δ.Σ.!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: