Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΡΑΣΗ

Σήμερα, Δευτέρα 7-4-08 ο Νομάρχης Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς
επισκέφθηκε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο κ. Γεώργιο Καραμαλίκη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακού κόλπου και με τα έργα προστασίας που πρόκειται να κατασκευάσει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας, στο Δερβένι , στη Λυγιά, στη Λυκοποριά και στο Κιάτο.
Αύριο, Τρίτη 8-4-08 ο Νομάρχης Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με θέμα: « Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων», μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκου Αγγελόπουλου. Στη σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Αθανάσιου Νάκου θα συμμετέχουν οι νομάρχες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπρόσωποι των φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.
Επίσης ο Νομάρχης Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς θα συμμετάσχει αύριο Τρίτη 8-4-08, στην συνεδρίαση της Επιτροπής « Μεταφορών, Συγκοινωνιών , Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών» της ΕΝΑΕ στην Αθήνα. Αντικείμενο της συνεδρίασης θα αποτελέσουν θέματα που αφορούν στην οδική ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: