Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ"

… «Καλούμε τον Δήμαρχο Σ. Τόγια να κάτσει μαζί μας για τηλεοπτικό διάλογο».
Οι πολίτες Σαρωνικού απαιτούν και αναζητούν την διαφάνεια στο Δήμο, την νομιμότητα και την ισονομία. Ζητούν να βγει ο Δήμος από το τέλμα, από την περιθωριοποίηση. Ζητούν να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα ύδρευσης, αποχέτευσης, χρήσεων γης – πολεοδομία, προστασία περιβάλλοντος.
Ενάμισης χρόνος ένα μηδέν στο Σαρωνικό.
Οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων φίλων και ψηφοφόρων, οι άνευ λόγου ηλεκτροδοτήσεις, δεν προωθούν ανάπτυξη. Τα Λατομεία στον Αγ. Ιωάννη είναι η μοναδική πρωτοβουλία του κ. Σ. Τόγια. Η φίμωση της Αντιπολίτευσης, η αδιαφάνεια σε προσλήψεις, σε αναθέσεις έργων είναι στην Ημερήσια Διάταξη του κ. Σ. Τόγια. Το μόνο που γίνεται είναι κάτι συνεχιζόμενα έργα, επί Δημαρχίας Ρουμελιώτη.
Καλούμε τον κ. Σ. Τόγια να καταδικάσει τις αγωγές του κ. Αν. Στέφη εναντίον μας και να έρθει να συζητήσουμε τα προβλήματα του τόπου μπροστά στην T.V., μπροστά στο λαό!
Εμείς θα αγωνιστούμε για να βγει ο Δήμος από το περιθώριο, να σταματήσει η αδιαφάνεια και οι παρατυπίες, να σταματήσουν συμπεριφορές, ενέργειες που θυμίζουν Καίσαρα, να σταματήσουν λειτουργίες με αποφάσεις που θυμίζουν «βασιλικά» διατάγματα! Κε Τόγια δεν ποινικοποιείται ο λόγος της Αντιπολίτευσης. Έχετε δώσει πολύ αέρα στον κ. Αν. Στέφη για να προκαλεί και να απειλεί να μας φιμώσει με αγωγές και μηνύσεις. Για όλα αυτά έχετε ευθύνη, είστε ηθικός αυτουργός! Φερθείτε αυτοδιοικητικά, δημοκρατικά, με πολιτικό πολιτισμό. Εμείς θα βοηθήσουμε για ότι είναι νόμιμο και διαφανές, για ότι είναι προς το συμφέρον του κόσμου και του τόπου. Θα είμαστε αντίθετοι για ότι πρόχειρο και ανεπαρκές γίνεται, θα πολεμήσουμε την παρακμή, την αδιαφάνεια.
Όλα στο φως, όλα στην δημοσιότητα!

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: