Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ

Όταν διάβαζα στο Ντελάλη αυτά που έγραφε για τον κ. Νίκο Ζαχαρόπουλο πίστευα ότι ήταν υπερβολές και ότι κάτι θα υπήρχε μεταξύ της εφημερίδας και του πολιτικού. Από την άλλη όμως προβληματιζόμουνα γιατί ο κ. Νίκος δεν απαντούσε επάνω σε καυτά ερωτήματα που του έβαζε η εφημερίδα.
Και αποδείχτηκε όμως ότι ορισμένα είχαν πετύχει στο στόχο τους αλλά μετά αυτά που διάβασα που ο κ. Ζαχαρόπουλος είπε για την πιθανή κάθοδο του κ. Τάσου Χωρέμη ως υποψήφιου για το αξίωμα του Δημάρχου σπάσανε όλα τα κοντέρ και τα Δημοσιεύματα του Ντελάλη πήγανε στα αζήτητα.
Από πού να αρχίσω δεν μπορώ να βρω γιατί το τέλος το βρήκα και το έβαλα ως επικεφαλίδα. Τολμά ένας άνθρωπος που υπήρξε πρωταγωνιστής που το ΠΑΣΟΚ έχασε το Δήμο να αναφέρεται στο κίνημα. Που τον έκανε από έναν απλό αστυνομικό πολιτικό και μάλιστα να το παίζει τώρα σε δυο ταμπλώ και να βγαίνει νικητής και τροπαιούχος;
Πάντως Νικόλα πρέπει να είσαι και πολύ χοντρόπετσος αλλά και να τους έχεις πάρει και τον αέρα και χωρίς να έχεις καμιά ομάδα όχι μόνο τους νικά αλλά και επιμένεις να τους παίρνεις όχι μόνο τα σώβρακα αλλά και τα σλιπάκια.
Δηλώνεις ότι «… όσο αφορά την ενότητα εξαρτάται από ποια οπτική γωνία την βλέπουμε Και πως συνεισφέρει ο καθένας για να διαφυλαχτεί αυτή η ενότητα και όχι το προσωπικό του συμφέρον Γιατί σε αυτή την περίπτωση διακρίνω προσωπικά συμφέροντα και τίποτα παραπάνω.»
Νικόλα μου απ’ ότι κατάλαβα μιλάς για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ χωρίς ίχνος ντροπής. Μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι είσαι ο πρώτος που αυτή την ενότητα εσύ την ποδοπάτησες με αποτέλεσμα σήμερα να σε βλέπουν οι οπαδοί του κινήματος και να σε θεωρούνε ακριβώς τον Μητσοτάκη του Δήμου Σικυωνίων;
Γιατί τι παραπάνω από εσένα έκανε ο επίτιμος στα Ιουλιανά που δεν το έπραξες εσύ στα Οκτωβριανά ( μήνα που έγιναν οι δημοτικές εκλογές.). Αυτός έριξε έναν λαοπρόβλητο κυβερνήτη εσύ έναν λαοπρόβλητο Δήμαρχο.
Επομένως η λέξης ενότητα για το ΠΑΣΟΚ στα χείλη τα δικά σου αποτελεί προσβολή την νοημοσύνης των αγωνιστών που ορισμένοι και τη ζωή τους έδωσαν για την λαϊκή κυριαρχία.
Αυτό δε το άλλο τα προσωπικά συμφέροντα τι το ήθελες γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε όχι για σκοινί αλλά απολύτως για τίποτα. Σε λίγο οι παπάδες θα λένε για την μεγαλύτερη προδοσία που είναι αυτή του Χριστού μας . Και αυτός δε ο Ιούδας για τριάκοντα Αργύρια την τιμή του τετμημένου έκανε την πράξη. Και εσύ αγαπητέ Νικόλα για μια αντιδημαρχία πούλησες τον Άγγελο . Τώρα αν ο μισθός σου είναι άξιος και να αναλογεί με τα τριάκοντα αργύρια δεν μπορούμε να τα υπολογίσουμε με τη σημερινή αγοραστική δύναμη. .


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ..."ΦΑΡΑΣΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: