Σάββατο 26 Απριλίου 2008

ΕΚΑΨΑΝ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Το Πάσχα είναι μία μεγάλη γιορτή και έτσι την αντιμετωπίζουν οι πάντες.
Τελειώνει όμως και πλέον τα πράγματα μπαίνουν στην καθημερινή τους διάσταση.Δημοσιογραφικά δεν υπάηρξαν γεγονότα στην Κορινθία που να αποτέλεσαν σημείο αναφοράς αφου σε γενικές γραμμές όλα κινήθηκαν ήρεμα και ήπια..
Είχαμε αφήσει όμως κάποια γεγονότα πριν τις γιορτές που χρειάζονται ανάλυση.Ενα από αυτά και πολύ σημαντικό είναι η υπόθεση της δημιουργίας μίας μονάδας αποθήκευσης και εμπορίας χημικών στο Σουσάκι.
Πολλοί είναι οι φορείς με πρώτον τον δήμο των Αγίων Θεοδώρων που ξεσηκώθηκαν και ζήτησαν να μην γίνει αυτή η επένδυση…Το θέμα πήρε διαστάσεις και έφτασε και στην Αθήνα και στα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.Είδαμε την Μεγάλη Παρασκευή ότι η «Ελευθεροτυπία» έκανε στροφή όταν της έστειλε την επιστολή ο αρμόδιος διευθυντής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και έσπρωξε….τα πράγματα προς την νομορχία….
Κατά την γνώμη μας η υπόθεση αυτή έχει πολύ δρόμο και οι φορείς όπως πάντα βιάστηκαν να φωνάξουν και να σηκώσουν το θέμα το οποίο θα κριθεί μετά από ένα χρόνο…και τότε να μην έχει όρεξη…ΚΑΝΕΙΣ να κάνει αγώνα.
Μας έκανε εντύπωση και η στάση της εταιρείας η οποία δεν έκαψε κανένα από τα χαρτιά της και αυτό το θεωρούμε το πιο σημαντικό και επικίνδυνο στην ιστορία αυτή…Διότι η εμπειρία λέει ότι οι φορείς πολύ άκαιρα έκαψαν τα χαρτιά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: