Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

του Νίκου Νικολόπουλου

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 56ο RALLY ACROPOLIS ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ .
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ


Όπως και να το κάνουμε το Λουτράκι μας αρέσει δεν μας αρέσει, δεκάδες χρόνια είναι στην επικαιρότητα.
Θέλετε για το νερό του, θέλετε για τα ιαματικά Λουτρά του , για τις φυσικές ομορφιές του, για το <> του ,ξεχωρίζει έστω και αν κάποιοι το ζηλεύουμε .
Βέβαια θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, με δρόμους, πλατείες πάρκινγκ, πράσινο κ.λ.π. όμως σήμερα δεν θα γκρινιάξω. Θα ασχοληθώ με μια μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει εκεί μια παγκόσμια εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος να μην τη γνωρίζει. Φτάσαμε αισίως στην 56η διοργάνωση RALLY ACROPOLIS .
Με δεκάδες αυτοκίνητα και τι αυτοκίνητα , τα καλύτερα των εταιρειών, με διάσημους οδηγούς από όλο τον κόσμο και όπως λένε οι ειδικοί ίσως το δυσκολότερο RALLY στη κατηγορία αυτή.
Ξεκινάει την Παρασκευή, όμως σήμερα στον Ισθμό στις οκτώ το βράδυ θα παρουσιαστούν αυτοκίνητα και οδηγοί στο κοινό. Πολλές από τις ειδικές διαδρομές θα γίνουν σε πόλεις και χωριά της Κορινθίας. Δηλαδή παγκόσμια προβολή για το μοναδικό προϊόν που πουλάμε, τουρισμό και διαφήμιση τσάμπα, σιγά το υπουργείο μη δώσει ευρώ, για μια φορά ακόμη δήμος Λουτρακίου και <> δίπλα στα μεγάλα γεγονότα, για μια φορά ακόμη χρυσός χορηγός το << CLUB >>, όλοι οι διαγωνιζόμενοι και όλοι οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στο <>.
΄Όλος ο κόσμος σε όλη την υφήλιο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του Λουτρακίου και της Κορινθίας μας.
Το σίγουρο είναι ότι όταν γυρίσουν στις πατρίδες τους θα πουν δύο καλά λόγια για εμάς.
Τώρα κάποιοι θα μου πουν, τι έγινε ρε φίλε, κάνεις διαφήμιση στο CASINO, δεν νομίζω να το χρειάζεται , αλλά πώς να το κάνουμε προσφέρει στο νομό και δουλειές και προβολή, τουρισμό που λέγαμε, ας κάνει και κάποιος άλλος το ελάχιστο και εδώ είμαστε να το βάλουμε πρωτοσέλιδο, μέχρι σήμερα δεν το έχουμε δει
Θα έλεγα σίγουρα και η MOTOR OIL για να μην γίνω άδικος . Επανέρχομαι και τελειώνω μεγάλη στιγμή για τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας, αν ζηλεύω; σίγουρα θα ήθελα και αλλού μεγάλες διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: