Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

του Νίκου Νικολόπουλου

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Τελικά ο προβληματισμός του ελληνικού λαού, για την ασφάλεια του μετατρέπεται σε θυμό, θα έλεγα σε οργή και όποιος επώνυμος ας τολμήσει να βγει να μας πει μια δικαιολογία.
Αν δεν το έχετε καταλάβει το μήνυμα των εκλογών αυτό λέει.
Γιατί να σας ψηφίσουμε; Σε τι σας χρειαζόμαστε; Που μας στηρίξατε; και δεν το καταλαβαίνουμε;
Καθημερινά όλα τα μέτρα (συγγνώμη ημίμετρα) που παίρνετε είναι για την πάρτη σας, όπως το τελευταίο μείωση θητείας στους εννέα μήνες, σου λέει ο πονηρός Κος Μειμαράκης όλο και κάποια κορόιδα θα τσιμπήσουνε.
Δεν τους λέει όμως ότι θα είναι τρεις μήνες περισσότερο στην ανεργία, όμως για αλλού ξεκίνησα, και αλλού θέλω να πάω, να μιλήσω για την ασφάλειά μας .
Που μας στηρίζετε στην υγεία; Στην παιδεία; Στη σύνταξη; Στο μισθό; Πέστε μας!!!! το μόνο που θέλαμε (λέμε τώρα) να ζούμε λίγο ήρεμοι με ασφάλεια σε αυτό το τόπο, εδώ γελάμε !!!!
Είμαστε ανίκανοι ακόμη και μια γιαγιά 96 ετών να φυλάξουμε. Τώρα θα μου πείτε η αστυνομία; Δυστυχώς κατάφεραν να τη διαλύσουν και αυτή τι κάνει δηλαδή τι πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει, ένας αστυνομικός που φυλάει όλη τη Νεμέα; Η το δήμο Σολυγείας; Δεν μπορούμε να φυλάξουμε ούτε ένα μάρτυρα. Ποιος φταίει; χωρίς σκέψη οι κυβερνώντες που δεν κάνουν τίποτα απολύτως και βγαίνουν στην T.V και μας λένε τι έκαναν οι προηγούμενοι, αν δεν το έχετε καταλάβει πέντε χρόνια εσείς κυβερνάτε κύριε Μαρκογιαννάκη το ΠΑΣΟΚ για αυτά το τιμώρησε ο λαός και έφερε εσάς να μας σώσετε, εγώ στη θέση σας θα κατηγορούσα τον προκάτοχό μου. Εκατοντάδες αστυνομικοί φυλάνε τους πατέρες του έθνους και ο λαός παρακαλάει για βοήθεια αλλά από πού όταν στην Κόρινθο λίγοι αστυνομικοί πολλές φορές απροστάτευτοι και δυστυχώς χωρίς ανάλογη εκπαίδευση βρίσκονται αντιμέτωποι με το θάνατο.
Αμούστακα παιδάκια ή γλυκά κοριτσόπουλα που μπήκαν στο σώμα παρακαλάνε να φύγουν από το πρώτο μήνα. Βλέπετε η μόνη εκπαίδευση που έχουν είναι πώς να γράφουν κανένα φτωχό που δεν φοράει κράνος, όμως απέναντι σε αδίστακτους εγκληματίες, πάνε ξυπόλητοι στα αγκάθια και αν κάνουν και κανένα λάθος τότε ποιος τους μαζεύει.
Χωρίς αυτά που λέω να απαλλάσσουν τους γνωστούς ράμπο της αστυνομίας από τις ευθύνες τους. Γιατί δυστυχώς έχει και εκεί κάτι φρούτα που όμοια δεν υπάρχουν. Χθες λοιπόν άλλο ένα παλικάρι αμούστακο εντελώς αμέριμνο(δεν του τα έμαθαν όλα) έχασε τη ζωή του από αδίστακτους και όπως πάντα κανείς δεν πήρε είδηση τι έγινε, αν νομίζετε ότι κάθε μέρα είναι του αγιαννιού, να σκάει βόμβα στα χέρια του κακοποιού σας γελάσανε, μόνιμα θα τους ακουμπάτε και αυτοί θα σας σκοτώνουν. Φταίνε οι διοικούντες το σώμα; Πρώτοι και καλύτεροι που δεν αντιδρούν, να απαιτήσουν εδώ και τώρα καλύτερους όρους εργασίας, νέες νομοθεσίες για την προστασία τους. Διαφορετικά περιμένουμε το επόμενο θύμα. Τώρα για την πολιτεία τι να πω, ακόμα διαβάζει το μήνυμα του 50% αποχή, ψάχνουν τις πταιει, λες και δεν ξέρουν ,όλα αυτά που κάνετε μας φταίνε και όλα αυτά που δεν κάνετε πάλι μας φταίνε. Τελικά ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε το ιστορικό « ποιος κυβερνάει αυτό το τόπο» δυστυχώς ποτέ δεν θα μάθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: