Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Την Τρίτη 24 Ιουνίου μετά τις 11 το πρωΐ θα αναρτηθούν σε όλα τα γενικά λύκεια της χώρας τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Με 44 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου, αποχώρισαν καταγγέλλοντας Δήμαρχο και Πρόεδρο για τη στάση τους στο προηγούμενο Συμβούλιο, όπου λιδορήθικαν και προπηλακίσθηκαν από «Κλακαδόρους», οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μειοψηφίας κύριοι Νικολακόπουλος και Παπαχρηστόπουλος. Μεταξύ άλλων, ομόφωνα ψηφίσθηκε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, για το οποίο προτάσεις και παρατηρήσεις κατέθεσε ο Ανδρέας Ζαρρος από την Αρμονική Ανάπτυξη, οι οποίες έγιναν ομόφωνα παραδεκτές.
Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ευρωστίνης
Υπό το Νομάρχη κ. Νίκο Ταγαρα και τη συμμετοχή Δημάρχων του νομού και άλλων παραγόντων, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Κορινθίας, με θέμα τις απαραίτητες διαδικασίες για την εκπόνηση και ωρίμανση των μελετών των Δήμων, ώστε να διασφαλιστεί η υλοποίηση των έργων στα ΟΠΑΑΧ και το LEADER, ενόψει της 4ης Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013..
Άρχισαν οι Εγγραφές και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ξυλοκάστρου. Αιτήσεις στον παιδικό σταθμό καθημερινά 7μιση το πρωί με 2 το μεσημέρι.
Το Σάββατο στις 9 το Βραδυ στην πλατεία Κόρφου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας, ο Δήμος Σολυγείας και η Αμερικάνικη Σχολή Κλασσικών Σπουδών Αθηνών θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με θέμα: ΄΄Η Μυκηναϊκή πολιτιστική κληρονομιά του Κόρφου: Οι εργασίες της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών στον Κόρφο Κορινθίας΄΄.
Το Επιμελητήριο Κορίνθιας προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής και όλους τους ενδιαφερόμενους την Προσεχή Δευτέρα στις 7μιση το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, σε εκδήλωση με θέμα: «Το Επιμελητήριο Κορινθίας και οι Νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες», όπου θα παρουσιαστούν, οι νέες δυνατότητες της Ηλεκτρονικής Πύλης του Επιμελητηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: