Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ανοικτή επιστολή σε Βιλαώρη
Δημήτρη Βιλαώρη

Ο Μακιαβέλλι είχε πει ότι:
« … να ξέρεις πως αν οι υπήκοοι σου σε μισούν σε κάθε βήμα κρύβεται μια συνωμοσία.»
Και αυτό συμβαίνει με σας τώρα που σας προτείνουν να πάρετε την ομάδα του Ολυμπιακού.
Σας γράφω αυτές τις αράδες όχι ως δημοσιογράφος αλλά ως τέως πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ξεκινώντας από το δικό μου πάθημα αναγκάζομαι δημόσια να γράψω τις σκέψεις μου για να έχω μάρτυρες τους αναγνώστες της εφημερίδας μου όταν δεν θα με ακούσεις και θα μπλεχτείς σε περιπέτειες.

Γιατί άραγε σε κάλεσαν;

Αυτοί που σε καλέσανε για να φέρεις την αλλαγή στο Λουτρακιώτικο ποδόσφαιρο απο μία ανάγκη το έκαναν. .
Να βγούνε από τη θέση που βρίσκονται μια και οφείλουν στους παίκτες χρήματα αρκετά…
Αν μπορούσαν οι ίδιοι να τακτοποιήσουν τα χρεωστούμενα για να κάνουν την αρχή της συγκρότησης της ομάδας δεν θα είχατε απολαύσει ούτε και την απλή καλημέρα τους.
Οι άνθρωποι αυτοί πλησιάζουν όλους αυτούς που τους έχουν ανάγκη. Εδώ κατόρθωσαν να φάνε από τον Τέλη τον Ολλανδό 3.500 ευρώ και θα σεβαστούνε εσάς κ. Βιλαώρη.

Φτιάξτε δικό σας συμβούλιο

Εμείς πιστεύουμε ότι θέλετε να προσφέρετε στα νιάτα του Δήμου Λουτρακίου Πέραχωρας και με τον τρόπο που αρμόζει σε κάποιον που ότι έχει πετύχει το πέτυχε με την εργασία του και μόνο.
Και θα είναι πολύ παράδοξο σε έναν άνθρωπο ζυμωμένο με τη ζωή να προσπαθούνε να επιβάλουν τις θελήσεις των.
Οι φίλαθλοι του Λουτρακίου δεν επιθυμούν να κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα τους αλλά αθλητισμό και μέσω αυτού θα έρθουν και οι διακρίσεις.
Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει να κάνετε τη δική σας επανάσταση που δεν είναι τίποτα άλλο παρά να πάρετε λευκή εντολή από τη γενική συνέλευση για να φτιάξετε το διοικητικό σας συμβούλιο το οποίο θα πρέπει να είναι της αρεσκείας σας αλλά και να γνωρίζουν από διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας.. Αυτοί που έχουν δώσει εξετάσεις και πήρανε μηδέν δεν μπορούν να έχουν θέση δίπλα σας. Να μη δεχτείτε καμία συμφωνία με παίκτες ή τεχνικούς διευθυντές που δεν έχουν θέση σε μια ομάδα που κάνει αθλητισμό.

Πόσους παίκτες παίρνεις;

Κάποιοι απο όσους μέχρι σήμερα διοίκησαν τον Ολυμπιακό Λουτρακίου βαρύνονται και με αξιόποινες πράξεις. Αλλοι με φριχτές αποτυχίες. Και επειδή είναι μαέστροι σε όλα αυτά πρέπει να ο κόσμος να μάθει αυτά που οφείλει η ομάδα σε τρίτους με κάθε λεπτομέρεια.
Γιατί αν αυτό δεν το κάνετε θα σας τα μεταφέρουν σε σας και στο τέλος θα είσαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος εσείς γιατί οι αετοί θα σας τα χρεώσουν Επίσης στα τρία χρόνια που διοίκησε ο κ. Γιάννης Μπολέτης να σας γνωρίσει δημόσια πόσους ποδοσφαιριστές απέκτησε και γιατί το έκανε αυτό. Και σήμερα πόσους παίκτες έχει ο Ολυμπιακός;
Και επειδή είμαι βέβαιος ότι θα σας πούνε ψέματα σας πληροφορώ ότι πάνω από 35 παίκτες φόρεσαν την Φανέλα του Ολυμπιακού που σήμερα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την ομάδα μα ούτε και με την πόλη. Επίσης δημόσια και όχι ιδιωτικά να σας ανακοινώσουν πόσους παίκτες έχουν στην υποδομή.

Απο την αρχή τα ηνία

Αν τα παραπάνω δεν τα τηρήσετε με θρησκευτική ευλάβεια θα αποτύχετε Και δεν θα είσαστε ο πρώτος και επομένως και δεν θα μας δημιουργήσετε και την εντύπωση γιατί έχουμε συνηθίσει. Αναγκάζομαι να σας στείλω αυτή την επιστολή γιατί είσαστε ο τελευταίος που μπορεί να φέρει την επαναστατική αλλαγή. Π
ου δεν συμφέρει στους μόνιμους σωτήρες του Ολυμπιακού. Αν δεν πάρετε τα ηνία από την αρχή στα χέρια σας είσαστε καταδικασμένος όχι σε αποτυχία αλλά σε πλήρη γελοιοποίηση σας. Ούτε υπερβολές είναι αυτές ούτε τίποτα άλλο.
Εξάλλου ο χρόνος ή θα μας δικαιώσει ή θα μας καταδικάσει.
Γιάννης Λάμπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: