Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εξαμιλίων σε συνεργασία με το Λυσίππειο Πνευματικό Κέντρο της Ν.Α Κορινθίας θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008 και ώρα 9.00 μ.μ. στο θέατρο Εξαμιλίων ΄΄ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ βραδιά με τραγούδια από τον Παν. Λάλεζα και χορευτικά Εξαμιλίων-Βραχατίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄-Σολυγείας-Κατερίνης-Πνευματικού Κέντρου Κορίνθου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
----------------------------------------------------------------------------
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΨΑΡΙΩΤΩΝ σε συνεργασία με το Λυσίππειο Πνευματικό Κέντρο της Ν.Α Κορινθίας θα πραγματοποιήσουν Δημοτική Βραδιά στο Ψάρι Κορινθίας του Δήμου Στυμφαλίας, το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008 και ώρα 9.00 μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
----------------------------------------------------------------------------Επίσης το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008 και ώρα 9.00 μ.μ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλένιας διοργανώνει στις Κλένιες την Πρώτη Γιορτή Βερύκοκου.
Θα ακουσθούν δημοτικά τραγούδια από τον Παν. Λάλεζα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
--------------------------------------------------------------------------
Την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008 και ώρα 9.00 μ.μ. το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορινθίων σε συνεργασία με το Λυσίππειο Πνευματικό Κέντρο της Ν.Α Κορινθίας θα πραγματοποιήσει συναυλία με το μουσικό συγκρότημα ONIRAMA στην Πλατεία Φλοίσβου Κορίνθου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
----------------------------------------------------------------------------
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 4ου Λυκείου Κορίνθου (Άγιος Γεώργιος) την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου η ημερίδα με θέμα “Το σχολείο στη σημερινή διαπολιτισμική πραγματικότητα” την οποία παρακολούθησαν 95 εκπαιδευτικοί του Νομού Κορινθίας.
Το καλοκαίρι πληθαίνουν οι εκδηλώσεις και απο τις αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσει και το επίσημο πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει οι δήμαρχοι..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: