Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 4 του Ν. 3660/2008 που εντάσσει κατηγορίες εργαζομένων (ΥΠΕΡΒΑΡΕΑ) στα Β.Α.Ε. πραγματοποιεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008 στις 11.00 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου (Κολιάτσου 32 – Κόρινθος), συγκέντρωση για όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Κορίνθου.
Στη συγκέντρωση όπου θα παραβρεθεί κλιμάκιο της Ομοσπονδίας, καλούνται να συμμετέχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων – μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., οι υπηρεσιακοί παράγοντες που εμπλέκονται στη εφαρμογή της διάταξης και οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι.
Συνάδελφοι,
Η παρουσία όλων των πιο πάνω στη συγκέντρωση είναι απολύτως αναγκαία γιατί το χρονικό διάστημα που απομένει για να ενταχθούν οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι στα Β.Α.Ε. είναι πολύ λίγος (7-8-2008) και λόγω των καλοκαιρινών αδειών θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα χρονικά περιθώρια που απομένουν για την έγκυρη και σωστή ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.
Είναι προσκεκλημμένοι όλοι οι εργαζόμενοι στους δήμους του νομού Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: