Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

1. Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2008 και ώρα 14:00 στην περιοχή Κορίνθου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και ύστερα από αιφνιδιαστική έρευνα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας έμπορος Ναρκωτικών, διότι κατείχε επιμελώς κρυμμένες στο αυτοκίνητό του πενήντα (50) δόσεις κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού βάρους πενήντα (50) γραμμαρίων περίπου και ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους πέντε (5) γραμμαρίων, προοριζόμενα για εμπορία όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ο δράστης είχε προμηθευτεί για εμπορία από αλλοδαπό Αλβανίας στο Λουτράκι Κορινθίας. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του Αλλοδαπού δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα τέσσερις (34) δόσεις κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού βάρους τριάντα (30) γραμμαρίων, τρεις (3) πλαστές άδειες ικανότητος οδηγήσεως Ελληνικών Αρχών και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών. Επίσης συνελήφθη και μια ομοεθνής του με την οποία διέμεναν μαζί για τα ίδια αδικήματα.
Δράστες συνελήφθησαν και μετά της κατ΄ αυτών σχηματισθείσης δικογραφίας παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.
Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Α. Κορίνθου.
2. Την Πέμπτη 15 Μαΐου 2008 και ώρα 22:40 στο Γαλατάκι Κορινθίας από Αστυνομικούς του Τ.Α. Κορίνθου κατελήφθη σε γινόμενο έλεγχο, ένας (1) Έλληνας υπήκοος να έχει στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους (24) γραμμαρίων.
Δράστης συνελήφθη και μετά της κατ΄ αυτού σχηματισθείσης δικογραφίας παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου. Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Α. Κορίνθου.
3. Την Παρασκευή 16 Μαΐου του 2008 στις 01:00 στο Δ.Δ. Λουτρού του Δήμου Ξυλοκάστρου από Αστυνομικούς του Α.Τ. Ξυλοκάστρου σε γινόμενο έλεγχο ένας (1) Έλληνας υπήκοος κατελήφθη να μεταφέρει με το Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητό του, ακατέργαστη κάνναβη βάρους (60) γραμμαρίων με σκοπό την εμπορία, μια ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών.
Δράστης συνελήφθη και μετά της κατ΄ αυτού σχηματισθείσης δικογραφίας παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.
Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Ξυλοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: