Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Τι κάνουμε τώρα;

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα τελείωσε, το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα. Οι ειδήσεις στερεύουν και έως τον Σεπτέμβριο πρέπει υποχρεωτικά να γράφουμε αθλητικά. Και βέβαια θα γράφουμε!! Και επειδή προσωπικά λέω τα πράγματα με το όνομά τους, οι φίλοι αναγνώστες να μην τα παίρνουν όλα στα σοβαρά γιατί θα πέφτει πολύ μούσι.
Άλλωστε αυτό συμβαίνει κάθε νεκρή ποδοσφαιρική περίοδο. Η σελίδα του ΣΗΜΕΡΑ με τα Γατίσια θα είναι πάντα αυθεντική, με ζεστά θέματα που μπορεί να μην έχουν καθαρά αθλητικά περιεχόμενο, αλλά θα κινείται γύρω από ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και με γνώμονα πάντα το χιούμορ. Άλλωστε αυτό ζητούν διακαώς και οι φίλοι αναγνώστες!!!
Γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική μας ακεραιότητα, αλλά τι σημασία έχει ένας ανελέητος ξυλοδαρμός μπροστά στο γέλιο που δίνουμε στο πλατύ κοινό με τα τόσα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τείνει να χαθεί τελείως το γέλιο από τα χείλη μας, και όπως έχει και ιατρικά αποδειχθεί….το γέλιο είναι πηγή ζωής!!!
ΚΩΣ.ΚΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: