Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

"ΓΑΛΛΙΚΑ" ΛΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

Είπε:
- Ήσουν ενάντια στην υδροδότηση της Κορίνθου για να μην επανεκλεγεί ο Θωμαΐδης, τόνισε ο αρχηγός της μειοψηφίας.
……………
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων, ο αρχηγός της μειοψηφίας Παν. Λούμπας αναφέρθηκε στο θέμα του κεντρικού θαλάσσιου μετώπου και της υδροδότησης της Κορίνθου.
Ύστερα από αναφορά του Δημάρχου Κορινθίων ότι λίγο – πολύ αυτός φέρνει το νερό στην Κόρινθο, αφού μίλησε απαξιωτικά για τον οκτάχρονο δικαστικό αγώνα του Θ. Θωμαΐδη και την ευεργετική νομοθετική ρύθμιση του Αν. Παπαληγούρα για το θέμα αυτό, ο Παν. Λούμπας εξεμάνη για την άδικη αυτή τοποθέτηση του Δημάρχου, αναφέροντας τα εξής:
Κε Πνευματικέ,
-Ακυρώσατε και απαξιώσατε έναν πολυετή και επίπονο δικαστικό αγώνα που έκανε ο Θ. Θωμαΐδης για την υδροδότηση της Κορίνθου.
Δεν είπατε όμως στους συμπολίτες μας, ότι το Δικαστήριο του ΣτΕ που με τόση αγωνία όλοι περιμένουμε να γίνει αυτές τις μέρες, για να έλθει το νερό στην Κόρινθο, είναι έργο του Θ. Θωμαΐδη και αποτελεί το τέλος ενός δεκαετούς δικαστικού αγώνα που αυτός προσωπικά έκανε.
- Ακυρώσατε και απαξιώσατε με τον πλέον ευτελιστικό τρόπο την νομοθετική ρύθμιση που έκανε ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαληγούρας, ο οποίος εξαίρεσε την Κορινθία από τη συνολική μελέτη διαχείρισης υδατικών πόρων και βάσει του νόμου αυτού, το πιθανότερο είναι να κερδίσουμε το τελευταίο δικαστήριο, διότι σε αυτό τον νόμο θα βασιστεί το ΣτΕ για να πάρουμε τώρα το νερό.
Είστε 16 μήνες Δήμαρχος. Δεν έχετε κάνει τίποτα για το νερό. Τα βρήκατε όλα έτοιμα Κ. Πνευματικέ και έρχεστε τώρα σαν Καίσαρας να πείτε στους Κορίνθιους ότι τους φέρνετε το νερό.Εσείς κ. Πνευματικέ τα τελευταία χρόνια, όταν ήσασταν αντιπολίτευση, το πολεμήσατε το νερό για να μην επανεκλεγεί Δήμαρχος ο Θ. Θωμαΐδης, ενώ εμείς σαν αντιπολίτευση θέλουμε να έλθει το νερό!!
Αυτή είναι η διαφορά μας, λυπάμαι για την άδικη τοποθέτησή σας.
Παναγιώτης Λούμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια: