Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο κ.ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης των νέων δημοτικών και νομαρχιακών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ο Βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Πάνος Μπεγλίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Οι χιλιάδες φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, έδωσαν το αγωνιστικό παρόν και συμμετείχαν ενεργά και μαζικά στην εκλογική διαδικασία. Το ποσοστό συμμετοχής υπερβαίνει σημαντικά τη διαδικασία εκλογής συνέδρων για το πρόσφατο Συνέδριο του Κινήματός μας.
Χαιρετίζω όλους τους φίλους συναγωνιστές που συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους σε μια πρωτόγνωρη ανοικτή, διαφανή και δημοκρατική διαδικασία, που δυναμώνει το ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νικηφόρα πορεία.
Θέλω να συγχαρώ το νέο Γραμματέα, Νίκο Πετρόπουλο, και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, όπως και τους Γραμματείς και τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών σε όλο το Νομό και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια.
Μας περιμένει όλους πολλή δουλειά.
Για την ανάδειξη της δημιουργικής και προγραμματικής μας αντιπολίτευσης. Για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: