Τρίτη 27 Μαΐου 2008

ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΨΑΧΝΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Ξεχάστε τα τριήμερα με σπορ και οικοτουριστικές δραστηριότητες! Τώρα η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς www.neagenia. gr προωθεί ένα πρόγραμμα με τίτλο Διακοπές και Εθελοντισμός διαφορετικό και πιο μεστό σε νόημα!
Ζητά άτομα 18-25 ετών με επαγγελματικά προσόντα να εργαστούν χωρίς αμοιβή σε ΕΛΤΑ ακριτικών περιοχών και σε γραφεία πληροφόρησης του ΕΟΤ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καλύπτοντας κάποια από τα έξοδά τους.
Αυτό το ονομάζουν διακοπές σε συνδυασμό με εθελοντισμό ενώ το μόνο που κάθε λογικός άνθρωπος θα καταλάβαινε είναι ότι ψάχνουν να καλύψουν θέσεις εργασίας με συγκαλυμμένο τρόπο γιατί τί άλλο μπορεί να είναι όταν υπάρχει τόση ανεργία και θα μπορούσαν κάλλιστα να προσληφθούν κανονικά εργαζόμενοι σε αυτές τις θέσεις ή όταν υπάρχει ωράριο και ... και μάλιστα σε περιοχές της χώρας με πολύ συγκεκριμένα, μεγάλα προβλήματα; Προφανώς μας προσφέρουν έναν τρόπο για να λύσουμε το πρόβλημα του πού θα πάμε διακοπές όπου θα μας εκμεταλλεύονται. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές! Περιττό να σημειώσω ότι ήδη 600 άτομα έχουν κάνει αίτηση!
Σας παραθέτω κομμάτια της σχετικής εγκυκλίου:
Το σχέδιο δράσης για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος σε ότι αφορά τις δραστηριότητες προσφοράς έργου από τους εθελοντές είναι:
¨ Διανομή - Διαλογή Ταχυδρομικών Αντικειμένων (όχι διαχείριση)
¨ Ταξινόμηση - Καταχώρηση Ταχυδρομικών Αντικειμένων
¨ Υποστήριξη Θυρίδων συναλλαγής (όχι διαχείριση)
¨ Σύνθεση - Αποσφράγιση Ταχυδρομικών Αποστολών
¨ Γραμματειακή Υποστήριξη - Εξυπηρέτηση και ενημέρωση πελατών.
Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα καλύπτουν έξι (6) ώρες πλήρους απασχόλησης, όλες τις ημέρες λειτουργίας των Μονάδων Ταχυδρομικού Έργου.
Σε περίπτωση απασχόλησης Σάββατο - Κυριακή θα χορηγείται αντίστοιχος αριθμός repos.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ, ΣΤΟΝ ΕΟΤ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ... ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ.
ΤΟΥ Βλ. Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: