Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΗΜΑΣ

Οποιος παρακολουθεί τα
Κορινθιακά δρώμενα έχει πλέον πεισθεί οτι έφτασε ο καιρός να κατέβει υποψήφιος στον νομό ο γιός του επιτρόπου Σταύρου Δήμα.
Μάλιστα κάποια πρωτοκλασσάτα στελέχη του κ.Δήμα τον πίεζαν και στις πρόσφατες εκλογές να βάλει τον Χρήστο Δήμα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά εκτιμήθηκε απο την οικογένεια ότι δεν είχε έρθει η ώρα.
Ο πολύ συμπαθής νεαρός Δήμας που πλέον είναι ενεργότατο μέλος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας έχει απο μόνος του διαμορφώσει τις πολιτικές συνθήκες της καθόδου και ήδη όλα δείχνουν οτι είναι και πολιτικά και ψυχικά έτοιμος να παραλάβει την σκυτάλη απο τον πατέρα του.
Αυτή η προοπτική έχει ένδιαφέρον και θα δημιουργήσει πολιτική αναστάτωση στον χώρο αλλά και στο κόμμα διότι το όνομα είναι ισχυρό,περισσότερο ψηλά σε δημοτικότητα απο ποτέ και επιπλέον υπάρχει ένας πολύ μεγάλος μηχανισμός που περιμένει το κέλευσμα για να παλέψει και πάλι..
Ολα αυτά είναι πολύ σημαντική παρακαταθήκη η οποία δεν θα χαθεί.
Οσοι πάντως γνωρίζουν τον Χρήστο μιλούν για ένα σεμνό και συνεσταλμένο νέο επιστήμονα που αγαπά την Κορινθία και έχει δημιουργήσει πολύ καλούς φίλους σε όλο τον νομό...!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βλέπω βουλευτικές εκλογές πιο γρήγορα απ' ότι τις υπολογίζουμε γι' αυτό μάλλον προετοιμάζονται τα νέα πρόσωπα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον νομό . Δήμας , Καλλίρης , μήπως κατέβει & ο "Αθηναίος" Μιχάλης Βετούλης ;
γιατί τον έχω δει να μιλά με τοπικούς παράγοντες ...