Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Ο ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΕΡΙΦΗ

Ανέλαβε τελικά ευθέως την ευθύνη της «εγκληματικής εντολής» προς τους Αθίγγανους για την κατεδάφιση των πύργων ύψους 35 μέτρων στο Βουνό της Παναγιάς Καμαριου ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου, κ. Φάνης Μπρακούλιας μιλώντας στον Prisma Virus.
Για επιπόλαιες αποφάσεις που δυσφημίζουν το Ξυλοκαστρο, έκανε λόγο ο Αρχηγός της Μειοψηφίας κ. Βλάσης Αλογογιαννης. Κανείς δεν ζήτησε τη διακοπή του Ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ, διαβεβαιώνει ο κ. Λιάκουρας Διευθυντής της ΔΕΗ, τα καλώδια με ρεύμα που βρίσκονταν στο έδαφος έκοψε Συνεργείο της ΔΕΗ κατόπιν εορτής, μετά από αίτημα της Αστυνομίας
Αδειάσε τη Δημοτική Αρχή και ο Νομάρχης Κορινθίας, δηλώνοντας ότι, μόνοι αρμόδιοι για σχετική διαδικασία η Περιφέρεια και το Δασαρχείο.Ευθύνη φέρεται να φέρει και η Αστυνομία Ξυλοκάστρου, αν όντως διαβεβαίωσε τον Εισαγγελέα υπηρεσίας ότι οι εργασίες είχαν γίνει πριν από μέρες για την αποφυγή της αυτόφωρης διαδικασίας.
Το τίμημα απο το πλιάτσικο όμως ποιός θα το πληρώσει κ.Μπρακούλια...
Η καταστροφή που έγινε σε περιουσίες δεν πρέπει κάπου να χρεωθούν;
Απαράδεκτα τα όσα έγιναν στο βουνό...!

3 σχόλια:

Armonistas είπε...

Θα τον πάρουν χαμπάρι όλοι, σιγά σιγά. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του δημάρχου, που εμάς που τον ζούμε από κοντά, δε μας έκανε καμία έκπληξη η απόφασή του να στείλει τσιγγάνους να καταστρέψουν τις κεραίες. (Βασικά, πίστευαν ότι δε θα τους πάρει χαμπάρι κανένας και μετά θα έκαναν τους ανήξερους).
Αποφάσεις παρμένες στο πόδι και με περίσσεια Καμαραίικη μαγκιά.
Το κακό είναι ότι τέτοιες πρακτικές ζούμε έξι χρόνια τώρα στο Ξυλόκαστρο, από το καθεστώς Κλαδούχου. Μια μίξη λαϊκισμού, ποντιοπιλατισμού και ψευτοεπαναστατικής πολιτικής από μία κλίκα ανθρώπων που έχουν ανάγει την πελατειακή διαχείριση της κοινωνίας σε επιστήμη.
Το μόνο καλό από την υπόθεση αυτή είναι ότι παρουσίασε το πραγματικό της πρόσωπο η εξουσία του Ξυλοκάστρου και τους κατάλαβαν και κάποιοι ακόμα.
Πάντως στο "Σήμερα", μάλλον τους έχετε καταλάβει καιρό. Να δούμε κάποια άλλα ΜΜΕ που τους παραχάιδευαν τι θα κάνουν τώρα και για πόσο καιρό... Εδώ θάμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ από τον ΚΟΣΜΟ.
- Τι είναι μαύρο και επάνω σε πυλώνα ύψους 35 μέτρων; - Εναερίτης τσιγγάνος.
- Πώς λέγεται ένας Δήμαρχος με αντηλιακά γυαλιά; - Αντιδήμαρχος.

Η ΟΥΣΙΑ
Ο ηγέτης χαρακτηρίζεται και από τις ενέργειες του.
Μια αναδρομή στις ενέργειες του ανΤόνυ θα βγουν αβίαστα τα συμπεράσματα.
Ο Κόσμος δημιούργησε την Κίνηση Πολιτών και ο Αντωνάκης τη διέλυσε αν δεν αλλάξν αρχηγό θα πιάσουν πάτο ο ανΤόνυς πάσχει από πολιτική ανεπάρκεια.
Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει ο θεός που μας μισεί, με νηστεία και προσευχή θα λυθεί το πρόβλημα, πως κάνετε έτσι για την εξουσία; γλύψτε για λίγο τις πληγές σας καλό θα μας κάνει.
Ο ηγέτης μπαίνει μπροστά,
όπως η μηχανή του τραίνου,
όπως το άλογο που πάει μπροστά από το κάρο.
Ο ηγέτης δεν κρύβεται πίσω από ασπίδες, σωματοφύλακες, ωτοασπίδες, δοκιμαστές φαγητών, μπράβους.
Ο ηγέτης ηγείται, δεν είναι ουραγός, προστατεύει τα παιδιά του σαν καλός πατέρας, οδηγεί το ποίμνιο του σαν σωστός βοσκός.
Ο ηγέτης φοράει πανταλόνια.
Αλεξικέραυνο σημαίνει προστασία από κεραυνούς.
Αλέξανδρος σημαίνει αυτός που προστατεύει τους άνδρες του.
Μέγα Αλέξανδρο έχουμε στην ιστορία μας, μιμητές του δεν υπάρχουν πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Τι φταιει ο ανθρωπος , αφου η αρπαχτη η μιζερια η ανικανοτητα ο παραλογισμος η αυθερεσια και κυριος το κερδος ειναι το καθεστος που βασιλευει σημερα . Σημερα δεν σε τσακωνουνε αν κανεις κατι λαθος η παρανομο αλλα αμα δεν ειναι αρκετα αποδοτικο αυτο που κανεις ( οπως ο πολεμος δηλαδη) αν τα θυματα ειναι δυσαναλογα του κερδους ε τοτε την εχεις βαμενη.
και δεν ειναι του δημαρχου αντιδημαρχου του προεδρου ειναι παγκοσμια κατασταση (Δες τραπεζικα συστηματα , πολεμους που γινονται για την διαχειρηση του πετρελαιου )
Πως λοιπον περιμενετε ενα κομματι αυτου του συστηματος να λειτουργει αντιθετα με το συστημα μεσα στο συστημα ?
απλη κοινη λογικη ειναι.
οπως η ολιγαρχικη αντιπροσωπευτικη δημοκρατια.
βρειτε τον ρολο σας σε αυτο το καθεστος και οχι στην ουτοποιια που ολοι ονειρευομαστε αλλα δεν τολμαμε να την κυνηγησουμε , βολευτειτε οπου και οπως μπορειτε μεχρι την επομενη αναθεωρηση.
οσο για τις κεραιες , να τολμησω να πιθανολογησω οτι καπου ο δημαρχος ειδε κερδος απο πιθανη μεταθεση των κεραιων σε καποιο ποιο οικειο του σημειο και εδρασε αναλογα ωστε να εξασφαλισει και καποιο μονιμο ενοικιο απο αυτες για τα γεραματα του ?